Přejít na obsah

Zavírání pátých dvěří


bill.jr

Doporučené příspěvky

Jak moc dobře vám šly zavírat páté dveře ze začátku provozu Rapida? Mě se to pokaždé dovře jen tak napůl a už to nejde domáčknout. Zavírám to teď tak, že to se vší něžností přivřu a pak dveře domáčknu. Sedne si to?

 

Trochu se bojím si to nechat na garanci štelovat, aby mi pak nezačaly ty dveře mlátit za jízdy, jak tu bylo popisováno.

Editováno: , autor: bill.jr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi se zadní dveře zavírají akorát, chytnu za madlo, potáhnů dolů a pěkně to zaklapne. Už párkrát se mi to také nezavželo, ale to je u mě jen okrajová záležitost. Spíše mi přijde, že vzpěry nějak lenivě to víko zvedají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic nešteluj, sedne si to ale snad si to nesedne tolik jako me pze pak to na nerovnostech zaclo mlatit tak jsem to trochu prizdvihl a uz to nemlati ale zas se to obcas nedovre (tak jako po prodeji)....

 

Zasadne se snazim zabouchavat viko kdyz jsou zavreny vsehcny dvere a okna ...pekne to zaduni..kdyz jsou nejaky dvere otevreny tak je to hrozna rana jak z dela...to se tyka i ostatnich dveri :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

POZOR, pokud se ti nepodaří dveře zabouchnout hned napoprvé, nech zámku krátký čas (tak 3s) na znovunastavení; pokud se totiž snažíš zabouchnout hned, nejde to, západka zámku je totiž v mezipoloze. Aspoň u mého auta tomu tak je a prodejce mě na to výslovně při předávání auta upozorňoval, že to musí v oblasti madla nad SPZkou jakoby zavrčet protože západka zámku se musí elektricky přestavit opět do polohy otevřeno. V manuálu toto popsáno není.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...

Zdar

jak zavíráte kufr u spacebacku. Já musím dveře přidržovat a pustit asi tak 20cm na nárazníkem. Jinak je to taková pecka, že by snad za chvíli vypadlo sklo. Zkoušel jsem to i na jiném (rok starém) a to samé. říkal že mu to tak dělá pořád. Třeba u Fabie to plynový vzpěry ubrzděj, takže spíš ještě přitlačuju dolů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne metoda s tim vice mlatit nezabira  a nelibi se mi. Mne se osvedcilo u LB to zavrit v klidu a celou dobu az do zacvaknuti mit ruku na viku a tlacit Takze nejdriv tahnu za madlo a pak ruku prendam nahoru a tlacim. Zavira to tise a precizne a vzdy na poprve.   Z novym autem jakkoli mlatit neni hezke a na zivotnosti to neprida. Stydte se....

Editováno: , autor: s-tony
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...