Přejít na obsah

Výměna Swing za Amunsen (+)


Doporučené příspěvky

Ahoj,

chtěl bych vyměnit stávající Swing za Amundsen, resp. Amundsen+. V návodu k Amundsenu+ píší, že lze jen do Yeti od data výroby 22. týdne 2011, můj yetouš je vyrobený na přelomu roku 2010/2011. Bude v něm fungovat, nebo v čem by mohl být zádrhel? Napadá mě v jiných tématech hodně řešený CAN 1.6 a 2.0?

Funguje Amundsen (RNS 310) také jako hands free, nebo to ho (kromě jiného datového média map a digitálního rádia) právě odlišuje od RNS 315?

Díky za rady!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou nevíš, zda jde nějak poznat zvenku na Amundsenu+ (RNS315), zda bluetooth má nebo ne? Například podle čísla dílu?

 

EDIT: Tak dle všeho jde poznat že má bluetooth integrované bez toho aby se zapojovalo a to podle napsané MAC na štítku radia. Pokud je tam uvedeno MAC: 00:00:00:00:00:00, tak je 100% jisté, že bluetooth nemá, pokud je tam uvedeno něco jiného než samé nuly, tak bluetooth má - To jsem našel na anglickém fóru TADY.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...