Přejít na obsah

Boule na pneu


n0m4d18

Doporučené příspěvky

Já měl bohužel obě také relativně nové.. nedalo se nic dělat. Může to vyržet rok, nebo týden. Po zkušenosti už bych to neriskoval. Musel jsem měnit, když se to nejméně hodilo - čtyřproudovka bez odstavného pruhu, musel jsem ujet další asi 2 km, ještě tma a navíc jsem spěchal.

Druhá šla za měsíc někde na horách, odjížděl jsem do Prahy a prdlo to. Čas jsem sice zrovna měl, ale náladu moc ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajimavy, ja mel uplne tu samou bouly a taky jsem mel ty samy Dunlopy. Pravdepodobne jsou ty Dunlopy pekny smejdy. Najel jsem s tou bouli asi 10.000 km (a kdovi kolik km nez jsem to zjistil) a nesirilo se to. Pak jsem vsechny 4 Dunlopy vyhodil a koupil Continentaly :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ty samé co máš Ty. To hučení jsem už vnímal minulý rok, ale buď jsem si na to zvykl a tolik mi to nevadilo, nebo to udělaly teď ty čtyři měsíce co byly v garáži. Každopádně teď je to opravdu katastrofa a třeba ve 120 km/h neslyším vůbec motor, ale jen kola.

Editováno: , autor: hansHK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprosto stejná zkušenost. Dunlop největší hučáky. Už přesně nevím kdy to začalo, ale vím že už při 6mm to bylo jak píše kolega nade mnou, gumy bylo slyšet víc jak motor.  To po tom přezutí ze zimních na letní byl vždy šok.....S 5mm jsem je vyhodil a koupil kontíky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Směr otáčení zachován snad byl a včera jsem dokonce už ze zoufalství zkusil vrátit stejně jak byly minulou sezonu,ale rozdíl bohužel žádný. Prostě půjdou asi pryč a nechám si doporučit něco lepšího. Moc se mi do toho nechce,protože přes léto najezdím víc na motorce než v autě a minimálně rok bych je ještě mohl mít,ale na tohle si prostě nezvyknu a včera mě pětiletý syn prosil jestli mu zesílím rádio, že něco dělá rámus a neslyší písničku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Tvoji povinností je mít na voze v rámci nápravy stejné pneumatiky, jak typem, tak hloubkou dezénu. A i v návodu je psáno, že pneumatiky by se měly měnit v páru.
Myslím že pneuservis ti neobuje rozdíl více než 1mm v hloubce dezénu a ne hlídání tlaku pomocí ABS to nepozná..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...