Přejít na obsah

Nestahuje levé zadní okno v elektrice


Kevvin

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém se stahováním levého zadního okna. Dnes jsem se pokusil na to kouknout. Pokud stisknu spínač u řidiče nebo na levých zadních dvěří, slyším cvakaní v motůrku. Vymontoval jsem stahovačku i s motůrkem a zkusil připojit na pravé zadní dveře a stahovačka stahuje.  I zadní spínače mezi sebou a na pravé kabeláži vše ok. Myslím si, že motůrkem to nebude. Má někdo nějaké zkušenosti? Napadlo mě, že je někde přerušený kablík, ale zas mě od toho odrazuje to cvakání. díky za postřehy

Editováno: , autor: Kevvin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím Ťa.

Prišiel si už na závadu, ktorú si popisoval vyššie? Ja mám tiež taký istý problém. Rozdiel mam asi v tom, že ked dvere otvorím, tak mi okno funguje, ked ich zatvorím, tak počujem iba cvakanie v motorčeku. Za každu radu ďakujem. -Peter-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kevin... Napadlo mě, že je někde přerušený kablík, ale zas mě od toho odrazuje to cvakání. ...a co tak predrany a tym padom do nejakeho skratu...ale...nejaka stava ide aj do motora? preto možné cvakanie v motorceku???

Puto...kable kable kable... prechodka v dverach, svorkovnica, oxidacia kontaktov.. bez rozobratia v oboch pripadoch sa s tym dalej nepohnete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem dnes řešil stejný problém. Motůrek cvakal, ale nic se nedělo. Bylo to teda u LP dvěří. Nakonec po rozborce a proměření kabelů jsem zjistil, že je KO mozek dveří. Když jsem ho vyndal a zapojil výstupní konektory na žárovku, tak na polohu nahoru svítila, ale na polohu nikoliv. Bude podle mě na relátku studený spoj, někdy to šlo a pak dlouho ne. Bohužel relátko u mozku vypreparovat nelze, takže jedině vyměnit. 

 

Mám RV 1999, centrál bez DO. Jakou jednotku do těchto dveří mám pořídit? Jsou stejné, nebo ne? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...