o3viki Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 No nevím, osobně nemám moc rád když musím do něčeho v autě vrtat. To oko přidělané vrutama by mohlo být v pohodě. Ten plech zabrání případné trhání toho koberce. zkusím se po těch okách někde podívat. Nějaké velké hypermarkety nebo u würth by mohli mít něco podobného na skladě. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Koukal jsem v OBI a ani v Baumaxu to nikde nemají... Zatím jedině přes e-shop. Taky nerad vrtám ale asi je to jediné řešení :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 (edited) Tak jsem to nějak vymyslel :-) Použil jsem 2 poutka viz. obrázek - nesmí být moc dlouhá. Vyšrouboval jsem ty 2 zadní šroubky z té mezipodlahy zespod. Poutka provlékl skrz šroubek, a zašrouboval zpět. Nikde nic nepřekáží a v případě potřeby možno bez následků kdykoliv vrátit do původního stavu. Nyní je to plně funkční - jak jednoduché a bez vrtání :-) Edited April 22, 2015 by jindrous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Přiej foto jak to vypadá. Jsem zvědavý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Fotky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Vypadá to dobře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 (edited) Tak už jsi to nějak vymyslel? :-) já to mám pořád stejně jak jsem psal a není problém... Edited June 24, 2015 by jindrous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Makám na tom pomalu. Kvůli dítěti to jde pomalu. Není moc čas se utrhnout do garáže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Jindrous, tak jsem se dostal konečně k první realizaci. Je to "hard" verze vůči tvé "soft". Zatím je to prototyp, není to ani natřeno. Instalováno dva týdny a zatím splňuje očekávání. Pokud je podlaha dole není problém. Při horní poloze dodělávám stejným způsobem pro uchycení uprostřed. Uchycení za sedákem bude problém, pač musím nejdříve zjistit, jak demontovat mezipodlahu. Pak přidělám podobným způsobem (doufám). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Co to je za očka? samovýroba ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Ano, samovyroba. Je to jednička plech ohnuty do L a vždy vložený pod ten černý plastový díl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Jelikož lze jedině asi vyrobit a ne koupit - mohl bys mi to taky vyrobit - popřípadě za kolik? Asi je to lepší řešení než to moje prozatímní :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 Vyrobit to není problém ani pro tebe. Ale nesmis na to spěchat. Časově to nedávám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 OK tak prosím napiš cca kdy by jsi mi to mohl vyrobit, budu ti vděčný :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Upřímně řečeno nevím. Nejsem schopen ani ty svoje "prototypy" předělat do nějaké lepší verze. Jsem poslední dobou pracovně hodně vytížen a zbytek času věnuji rodině. Omlouvám se. Možná za měsíc dva, najdu nějaký časoprostor pro realizaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) Koukal jsem na nový Superb Combi a tam již ty chybějící háčky u dvojité podlahy jsou original z výroby,. Sakra tak proč to nešlo u O3 ? Edited September 16, 2015 by jindrous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 A nešly by s SIII ty háčky použít popřípadě upravit na OIII. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Asi ne ty zadní háčky u S3 jsou v takové prohlubni, a u O3 je rovná plocha. Je vidět že si vzaly ponaučení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbossa Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Ty háčky jsem viděl už v Octavii RS ale byla to předváděčka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Přidejte někdo foto těch hacku z RS nebo SIII. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Ve středu jedu na výměnu oleje, pokud nezapomenu vyfotím to :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 (edited) Takhle je to vyřešeno v S3 ... Edited September 24, 2015 by jindrous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o3viki Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 No jo ale pokud dobře vidím, tak to mají kluci z ŠA poreseny jen v případě dolní polohy podlahy. V případě horní polohy jsme tam kde jsme byli na začátku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindrous Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 jj přesně tak, ale mají k tomu i ty cargo elementy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krenstik Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Zdar chlapi, nemáte někdo seznam OE dílů na mezipodlahu? Nebo kdo mi prosím pošle VINko, bohužel se to zatím nedodává jako sada. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts