Jump to content

Využití prostoru dvojité podlahy

Fanda RS

Recommended Posts

No nevím, osobně nemám moc rád když musím do něčeho v autě vrtat. To oko přidělané vrutama by mohlo být v pohodě. Ten plech zabrání případné trhání toho koberce. zkusím se po těch okách někde podívat. Nějaké velké hypermarkety nebo u würth by mohli mít něco podobného na skladě. :-)

• 2 weeks later...

Tak jsem to nějak vymyslel :-) Použil jsem 2 poutka viz. obrázek - nesmí být moc dlouhá. Vyšrouboval jsem ty 2 zadní šroubky z té mezipodlahy zespod. Poutka provlékl skrz šroubek, a zašrouboval zpět. Nikde nic nepřekáží a v případě potřeby možno bez následků kdykoliv vrátit do původního stavu. Nyní je to plně funkční - jak jednoduché a bez vrtání :-)

post-85323-0-41614200-1429735811_thumb.j

Edited by jindrous

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Jindrous, tak jsem se dostal konečně k první realizaci. Je to "hard" verze vůči tvé "soft".

Zatím je to prototyp, není to ani natřeno. Instalováno dva týdny a zatím splňuje očekávání. Pokud je podlaha dole není problém. Při horní poloze dodělávám stejným způsobem pro uchycení uprostřed. Uchycení za sedákem bude problém, pač musím nejdříve zjistit, jak demontovat mezipodlahu. Pak přidělám podobným způsobem (doufám).

post-89434-0-99136800-1437333141_thumb.j

post-89434-0-00736400-1437333167_thumb.j

post-89434-0-59219800-1437333182_thumb.j

post-89434-0-46588500-1437333198_thumb.j

• Pozitivní 1

• 1 month later...

Upřímně řečeno nevím. Nejsem schopen ani ty svoje "prototypy" předělat do nějaké lepší verze. Jsem poslední dobou pracovně hodně vytížen a zbytek času věnuji rodině. Omlouvám se. Možná za měsíc dva, najdu nějaký časoprostor pro realizaci.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...