Přejít na obsah

Bolero


Host amissus

Doporučené příspěvky

Nadpis asi hovoří za vše, může se někdo fundovanější vyjádřit, jestli by s tím v Rapidu měl být problém, když Columbus, který se oficiálně nenabízí, tam jde? Včetně zachování ovládánín na volantu a zobrazování parkovacího asistenta.

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Táto úvaha bol dobrý pokus o vtip :kol-47:  Znamená to, že ak si na Rapidky tu chalani z fóra dávajú všelijaké fičurinky, čo Rapid nikdy mať nebude zo sériovej výroby, tak je to potom čo?:) Z obyčajného tuctového poondiateho Rapida robia auto vyššej triedy ?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to by si sa divil, mal som na rôznych autách domontované rôzne vecičky, vylepšenia...rádiá ako Becker a auto som vždy predal za štandardnú cenu na trhu podľa roku výroby  a počet najazdených km. Nikoho nezaujímali tie fičurinky. Akurát som do toho vrazil peniaze. Ale uvažujem už dlhšiu dobu nad Amundsen+ :)

Editováno: , autor: touareg3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len malo ludi si vazi to co je v aute navyse alebo dorobene ked ho predavas, preto vsetko co sa da, tak vymontovat a dat do povedneho stavu!

No ked sa vratime k teme, Bolero resp. RCD510 je fajn a urcite ma lepsi zvuk ako Swing, som hluchy ale u Maca jednoznacne hraje lepsie! Bolero by som dal do Rapidy ale jedna vec ma nasrala, domontoval som OEM BT kvoli strimovaniju hudby, namontovat Bolera znamena neziskat skoro nic okrem lepsieho zvuku, kedze bolero nesplolupracuje s BT typu zobrazenie skladieb cez BT ovladanie a podobne. Takze ako pises ze chces amundsen+ to by som aj ja chcel a tym ze ma integrovany BT a podporuje to co som vyssie ziadal a dokonca neni taky drahy do 300€ je to dobra volba, ale ta navigacia je shit! Na navigaciu teda lepsi Columbus, v mojom pripade pouzivam iba google maps. Takze ja by som privital keby Bolero malo BT alebo spolupracovalo s OEM BT...teraz jedine kupit amundsena+ a vymontovat BT co uz mam a este zohnat niekoho kto to kupi...keby mi to vyslo tak v amudsene navi pouzivat nebudem :)

Editováno: , autor: Temik.sk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...