Přejít na obsah

Spoiler 5. dveří


Pericko666

Doporučené příspěvky

Ahooj,

 

rád bych zakoupil přímo od škodovky ten originální spoiler 5. dveří. Máte někdo zkušenosti s instalací? Jestli jsem to dobře pochopil, tak by se to mělo lepit. Není to trošku blbost? První projetí automatické myčky a spoiler je fuč.

 

 

Prosím o radu.

 

Dík :kol-142:  :kol-142:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budeš chtít, můžu se s tebou podělit o lepidlo od Loctitu na lepení spoilerů, o víkendu budu spoiler lepit a určitě dost lepidla zbude. Lepidlo je přesně to, co používají v sériové výrobě. Měl jsem tim samým přilepen i spoiler na OI a drželo to opravdu fest, není se co bát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně lepidla je potřeba se vyhnout experimentům. Ono nejde jen o to přilepit, ono to musí taky snášet síly, vznikající vlivem rozdílné roztažnosti plechu karoserie u PUR materiálu spoileru. A pro tento materiál musí být lepidlo na bázi MS polymerů. Proto já radši použiju ten Terason, mám ho odzkoušený a koneckonců i ŠA ho používá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ho ještě nemám koupený, což je docela problém. Zásadní věc, kterou řeším je, jestli ho chci ve stejné barvě jako vozidlo (béžová) nebo černý metalický lesk. Nicméně, určitě ho v nejbližší době budu kupovat :-) co takové lepidlo stojí? Myslíš si, že ti zbyde? :kol-28:  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...

Spojler se lepí samolepící páskou 3M, která je už na spojleru ve dvou řadách nalepená. Takže až se nebude líbit, půjde sundat. Mě se spojler začal odlepovat na koncích. Asi jsem špatně nalepil, nebo je zakřivení nedostatečné a pruží. Koupil novou pásku spojler odlepil, očistil a znovu nalepil. Horní plocha drží a zadní se na koncích zase trochu odchlipuje 1 mm (spojler je ve tvaru L). Nechám už to tak. Někde na fóru jsem četl, že mezi lepící pásky se má ještě dát lepící tmel. Zatím nechci dělat nevratné lepení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pravda od Milotecu ve tvaru L je blízko znaku - viz foto. Sory za text nápisu, kterým jsem to chtěl barevně vyvážit. Kdybych se znovu rozhodoval, dal bych ten, co máš ty, ale ty budeš muset ještě lakovat? Milotec má už v černé lesklé.

post-95755-0-65614100-1442003611_thumb.j

Editováno: , autor: Lubdik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...