Přejít na obsah

Konzola pro držák na mobil


mikkiste

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

dívám se po nějaké konzole pro držák na mobil do Superba 2, ale nic pořádného jsem nenašel. Existuje nějaký od Broditu (odkaz), který se nacvakne vedle ovládání klimy. Technicky to vypadá dobře, ale to umístění je trochu divné. Připadá mi, že pak spolujezdec nemá vubec přehled a kontakt se svým nastavovacím kolečkem klimy...

 

Jak to máte vy? Může někdo přispět lepším nápadem?

 

Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za obrazek.

Vypada to zajimave.

 

Taky je mi divne, ze to nejde nikde ani origo najit. Tohle jsem nasel v ETKA, ale nejak si neumi predstavit, jak to vypada v realu,.Ma to nekdo, ze by sem hodil fotku, kam to presne prijde a jak to vlastne vypada?

 

 

Editováno: , autor: mikkiste
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Přátelé okřídleného šípu,

jistě, každému co jeho jest, ale z estetického hlediska proč? Aby přístrojovka vypadala dynamičtěji? Či abych si připadal nějak důležitější? Když to vememe do detailů, kdo z Vás nosí mobil tak, aby na něj pořád viděl? Nevlastním sice Superb mám Fabii, ale ve svém vozidle to mám vyřešeno takto. Ve schránce u spolujezdce mám vyvedenou další zásuvku 12V. Pokud jedu delší trasu propojím telefon s radiem přes Bluetooth a telefon připojím k autonabíječce pro případ vyššího odběru. Vše je skované, nikde žádné dráty po přístrjovce. Ale jak říkám, klidně si tam montujte co chcete. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

pro: dell, tak jestli máš na mysli třeba informace o stavu třeba D1, tak to zvládají i navigace. Ale já nevím jaké jsou pro Tebe ty důležité informace, třeba SMS, mail či něco jiného, bez kterých okamžitě neobejdeš. Pokud člověk jede automobilem si myslím, že čtení si mailů i SMS je během jízdy velmi nebezpečné pro danou osobu, nehledě na ostatní účastníky. Chápej, já na Tebe nijak neútočím stejně si to uděláš po svém, jen Ti přeji, aby taková nějaká důležitá zpráva nebyla pro Tebe zároveň zprávou poslední. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud mám mobil jako navigaci vytáhnu držák a "přicucnu" ho na sklo, hned nad přístrojovku (uprostřed) - ať neuhýbám očima při řízení moc dolů, navíc je to nejbližší cesta pro nabíječku. Jinak pokud navigaci nepotřebuji, držák hodím do kaslíku, ať to nehyzdí interiér. Jinak z 98% jízd mám mobil v kapse (spárovaný přes premium HF sadu)....

 

Ke sloupku bych ho nedával, už takhle je přes sloupek blbě vidět.

Žádný, kromě dočasného držáku kvůli navigaci bych tam nedával, za mě to nevypadá moc dobře .... ale 100 lidí 100 chutí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo to myšlenko Radku jako zdroj navigačních info....do supa jsme navigaci nechtěl z jistých důvodů :-) ale občas se stanu že hledám konkrétní adresu a i když si to najdu před jízdou, tak občas potřebuju refreshnout pamět...v tu chvíli by se hodil. Jinak na pohodu je v bundě ;-)

 

2prassat: přísavku jsem jednou nechal na bejvalém autě na skle a někomu stálo za to rozbít boční okýnko a vzít si ho......a sundavat,nandavat.....ale jak píšeš, 100lidí, 100chutí :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

ještě jsem zapoměl podotknout, že bych v automobilu nedělal žádný držák napevno. Přísavku a je to, i kdybych jí měl během dne stokrát sundávat. Ty smažky se podívají, vidí držák a tak zkontrokují, zda majitel nenechal dotyčné zařízení uvnitř vozu. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...