Přejít na obsah

Vypnutí napájení autozapalovače po vypnutí klíčku


Deny1988

Doporučené příspěvky

Udělat si další zásuvku a zapojit ji do pojistky spínané klíčem auta.

http://forum.skodahome.cz/topic/127968-usb-nab%C3%ADjec%C3%AD-z%C3%A1suvka-pro-zadn%C3%AD-pasa%C5%BE%C3%A9ry/

http://forum.skodahome.cz/topic/123819-mikliskovo-b%C3%ADl%C3%A9-tsi-%C4%8Dko/page-7#entry1784893

- ta je ale stále pod proudem, jen inspirace kam tu novou zásuvku dát

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ja to vyresil tak, ze jsem koupil 32 GB kartu a necham to bezet az na vyjimky porad. Je totiz vyhoda mit pod castecnou kontrolou i zaparkovane auto. Zase znam majitele jinych aut co se jim zasuvka v aute vypina se zapalovanim a jen zasuvka v kufru funfuje nonstop. Ja v tomto u Rapida vidim spise vyhodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uplne nenapadna neni Mivue 358, z prvu jsem se trochu strachoval preci jen stala 3,5 ale ten napis Mio jsem zacaral na ni lihacem a kdo se v tom nevyzna vy prd co to je. Plno lidi ma ty kvalitni za 800. Navic pokud se na to nezameris tak si kamerky ani nevsimnes. Mel jsem auto uz dvakrat v servisu a vsimli si toho az po servisu kdyz s tim jeli ven. Tedy jsem presne vedel co s autem delali atd. :D vyhoda 8h zaznamu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

zdar, nepatří to asi uplne sem ale nechci kvuli tomu zakladat novy vlakno....utahne ta zasuvka (smaozrejme behem jizdy) nabijeni telefonu (navigace) i napajeni kamery naráz (v pripade ze tam budu mit tu usb rozdvojku)? Nerad bych aby to shořelo nebo tak :D znáte to, rapid :)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, sám jsem to tak měl x-krát. To jsou všechno malé odběry, při žhavení zapalovače tam jede mnohem větší proud. Teď mám Kameru konečně zapojenou mimo zapalovač na spínanej (od zapalování) a nemusím to furt řešit ručně jak kodoj. Kamera se vypíná a zapíná s tím jak se zapíná vypíná zapalování auta sama. Tedy odpověď na Tvou otázku zní, bez sebemenších obav a problémů můžeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dík, kameru si sundavam takze to neresim,proste nasroubuju a zastrcim do ni kabel co mam po tapecem natazenej...na druhy strane je to nonstop pripojeny do zapalovace, takze kdyz stojim tak sviti jen ta d*bilni dioda :) Sem si dnes objednal toto a chci to dat na palubku a telefon jakoby svesit pred vydech klimy (aby se hezky chladil)

 

edit: ted sem si uvedomil ze vlastne ta kamera nema usb dobijeni :-D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

Ještě se jednou zeptám. Platí stále, že u všech rapidů i těch MR 2018 je autozapalovač neustále pod napětím i když auto stojí půl dne? Není tomu jinak v případě DSG? Potřebuji to vědět kvůli autokameře, kterou bych rád nechal zapojenou, aby mohla nahrávat v případě že je okolo auta pohyb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale rozmysli dobře tuto funkci kamery, přpadně dobře nastavit citlivost na pohyb. Já to tak taky měl než jsem jednou po víkendu ráno při odjezdu do práce nenastartoval. Zjistil jsem posléze, že kamera se zapínala při jakémkoliv poryvu větru a pohybu větví na stromech - v podstatě se pak stalo, že běžela téměř nepřetržitě. Dnes už to do zapalovače nemám, ale na pojistkovou skříň a na natáčení zaparkovaného vozu jsem rezignoval, bez tak tam kolikrát není nic vidět, parkuji podélně a když někdo přišel k autu z boku, bylo to k prdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak nevím jak vám, ale já jsem dnes zjistil, že se mi po cca. 5 minutách napětí v zapalovači vypnulo. Takže je to u mě asi jinak než u Vás. Měl jsem do zapalovače zapojenou autokameru (Mio J60) a chvíli po tom co se odpojilo napětí mi kamera zahlásila, že je nizký stav baterie a vypnula se. Ještě mě by mě zajímalo, jaké napětí on vlastně nakonec myslel, pač v kameře asi nebude žádná baterie ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to neviem.

USB dáva von len okolo 1A a to možno nepostačuje ani na prevádzku a teda ani na dobíjanie tej minibaterky vo vnútri kamery. Zapalovač je na tom podstatne lepšie.

Rapidoví znalci by možno niečo vedeli o prípadnom uspaní a odpájaní obvodov činnosťou riadiacej jednotky. Ale toto neovládam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...