Přejít na obsah

Zaseklá funkce telefonu v Maxidotu


Miroslav Hruška

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, mám dost podobný problém zde již popisovaný (Superb 2 předFL 2011). Akorát s tím rozdílem, že telefon (samsung galaxy A6) jsem spároval před 2 lety když jsem auto přivezl (i tenkrát dělal teda drahoty, ale nakonec jsem starý profil předchozího majitele uložený v autě dokázal nějakým způsobem starším samsungem smazat a spárovat A6 právě díky radám zde na fóru) a fungoval bez problémů až do nedávna. Celý se to zaseklo v pozici "Galaxy A6 bude spojen" - i když telefon v autě vůbec nebyl a nešel spárovat ani žádný jiný, nechtělo to nový vůbec hledat. Ani ten původní starý, kterým jsem to tenkrát rozchodil, to nešlo. Tak jsem pročítal všechna možná vlákna a zkoušel.. Odpojit jednotku a nechat ji nějakou dobu bez proudu - nepomohlo. Vymazat paměť Columbuse a sním i uložené telefony (protože přes MD to nešlo "Galaxy A6 aktivní spojení" opět i když telefon nebyl v autě) - to pomohlo částečně. Jednotka se přestala spojovat s Galaxy A6 a konečně mě pustila do vyhledávání telefonů. A ty nyní všechny různé najde zobrazí na MD dlouhý pin, který zadám v telefonu (nyní zkouším na Samsung Galaxy A21s) a nic se nestane. Buď to celé zamrzne a musím vypnout zapalování. nebo se mi také zobrazilo "spojení se nezdařilo" Zajímavé na tom je, že funkce přehrávač se spáruje a funguje, tzn. když pustím muziku ta se přehrává, ale spojit "telefonování" nejde ať se snažím jak se snažím. Telefon je připojen pouze pro "zvuk" a pro "hovory" nejde - nelze připojit.

 

Koukal jsem na chybové kódy a jednotky jsou bez chyb.... root telefonu není možný.

 

Netušíte někdo co se mohlo stát a jak z toho ven? Už mi tak nějak došly nápady :( sorry za tolik textu, ale je to dost specifický problém... Budu rád za každý nápad :) 

 

Jednotka: 5N0 035 730 D

 

 

20210216_101821.jpg

20210217_185720.jpg

20210217_190901.jpg

Screenshot_20210217-184044_Settings.jpg

Editováno: , autor: Mirek Lukš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...