Přejít na obsah

Jak zakrýt plechy v kufru - ochrana před poškrábáním


jurdadavid

Doporučené příspěvky

Plast je od Milotecu líbí se mi na něm,že je zakrytá celá nákladová hrana kufru a ladí to se zbytkem plastů v autě.Montáž je jednoduchá.A koberec je lepící na hifi reproduktory.Měli různý druhy odstínů barvy akorát trefit ten správný. :-) Jenom si už nepamatuju internetový obchod kde byl kupovaný.

Je dobrý před lepením koberce si na nějaký papír udělat šablonu je to trochu oříšek,ale jde to. :-)

Šablonu potom obkreslit ze zadní strany koberce (líp se mi kreslilo ze zadu než kreslit po koberci křídou a tak) akorát dát pozor při tom obkreslování,že se musí šablona otočit.Jinak se Vám potom může stát,že při přiložení koberce původně na pravou stranu budete mít koberec na levou stranu. :-)

Boční plasty nebyli sundávaný je to jenom nalepený a můžu říct drží to dobře i vypadá.A nemusím mít strach,že se budu dívat jak přibývají škrábance v kufru.Já vím někomu to je jedno auto má přeci sloužit.A hlavně se ztlumil hluk od zadních kol a to dost výrazně.Blbý je,že zákazník si to bohužel musí dodělat sám simply clever. 

 

DSC06120.thumb.JPG.4b1a7fb43875a1b6510d6d8c791fd978.JPG

 

 

 

 

Editováno: , autor: Mišule
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já Vám Váš názor neberu originál je originál. :-) Raději tam nedali vůbec nic,aby to právě tolik nestálo.Každá kačka k dobru je dobrá. :-)

Ten originální kryt je parádní akorát tu nákladovou hranu nezakrývá celou to se mi právě nelíbí asi tak.

Editováno: , autor: Mišule
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpovím asi tak Milotec jinak nemusím moc se mi jejich tuning zrovna nelíbí,ale ten kryt docela ujde i když souhlasím,že ten zámek tam trčí.Ale koberec to není za tím si stojím. :-D Jinak to brát s nadhledem úplně dospělí to auto zrovna není,ale jízdními vlastnostmi i spotřebou některý auta překonává a vyvolat úsměv na tváři není u něj žádný problém. :-)

Sakryš to nemohli inženýři dát ten kryt už ve výrobě.Nebo jak zapomněli přidat šňůrky k platu kufru před faceliftem.Oni toho vymysleli víc co si uživatel musí právě dodělat.Mě se to líbí jak to mám.Jako z výroby to asi není,ale mě se to líbí a basta. :-D

Editováno: , autor: Mišule
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...