Přejít na obsah

Rezervní kolo neplnohodnotné


Popel

Doporučené příspěvky

Já jsem se ptal především proto, že se mi udělala na pneumatice boulička jenomže jsem s autem v zahraničí. Něak se ale musím dostat domu kde už na mě čeká nová pneumatika a zvažoval jsem co je lepší. Jestli tu "bouličku" ignorovat - mám strach a nebo těch 150 Km jet na rezervu. Já tomu prostě nerozumím, nechci si odrovnat nápravu nebo něco jinýho, proto jsem se ptal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty ... čo je na tom také drahé? fakt mi vyleteli bulvy, ráfik z fúrika a guma z BMX? som rátal tak 30€ ale za tú cenu tam budem mať radsej pichnutú tú 14 so zimným dezénom Hovgh!

 

myslím si že je to plná guma, nikoliv že je to huštěné... a pozor, to nejsou funglovky, jsou to použitá dojezdová kola! nová musí stát mnohem mnohem víc!

 

No tak 150km bych jel urcite na rezervu. Na takoveto vzdalenosti te nezabije ze na to nebudes slapat, ale pojedes kolem tech 80 km/h.

Boule na pneumatice je z meho pohledu velke riziko kdyz mas v kufru rezervu.

 

určitě to riziko je, ale jak se to vezme, určitě bych to také vyměnil za rezervu, ale když to budeš mít zevnitř, ani si toho nevšimneš a budeš v klidu jezdit 160, takže je to jako vše velmi relativní....

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...