Přejít na obsah

Potahy OII - doporučte


Antonín Sapák

Doporučené příspěvky

Zdravím,

ač jsem hledal, jak jsem hledal, tohle téma jsem nenašel. Chtěl bych si do svojí oktávky II pořídit nějaký potahy. Máte někdo zkušenost s takovejma univerzálníma? Stojí to asi litr, matroš vypadá ok, ale jak to obtáhne sedadlo? Respektive, není to jak pěst na oko? O potazích jako například MAN vím, ale to je hrozná darda. Oktávku mám na ježdění a práci okolo farmy, takže je to pro mě i zbytečný. Pokud jsou ty uni použitelný. Pokud máte někdo vyzkoušený, mohl byste mi hodit i s odkazem? Díky moc :kol-45:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakci. Jenže to sme zase na 2500 a to se mi do nich prostě vrážet nechce. Otec si do O I s velkou slávou kdysi koupil nějaký taky šitý a za rok byly hotový. Autama jezdíme oba dva na pola a převážíme všelijakej bordel - takže rači troje levný jak jedny drahý. Nikdo jinej nemá zkušenost? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj. Rád by jsem si pořídil autopotahy na Octu II, nejde mi o to co budou stát, ale hlavně, aby vydržely. Uvítal bych radu od někoho, kdo je tam má již delší dobu, nerad bych je měl vytahaný atd. a nechci kupovat za rok nový. Mám velice zachovalou kárku, černé sedačky jsou velmi hezké, ale mám i děti a občas bych uvítal i vyprání potahů. Děkuji za případné postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za nazor, Fundy. Uvazuju o nich par mesicu, pak sem je videl i v Autosalanou na Prime a ted nazor ze sou po peti letech OK, tak sem asi rozhodnuty. Mohl bys nahodit nejake foto, jak to sedi? Mozna by to pomohlo vice lidem se rozhodnout.

Editováno: , autor: LiveBomb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nie som dealer MAD-u, ale   tie poťahy sú jednoducho perfektné a perfektne sedia aj piaty rok! Žiadne posúvanie, pokrčenie a pod., ani uvoľnené  švi či páranie som zatiaľ nenašiel proste sedia! (inak záruka 5.r.) Odfotím a dám tu foto nových a po 4-roch rokoch užívania.

Ja Ti odporučím takýto postup:

Kontaktuj písomne priamo MAD (alebo prostrednítvom nejakého ich zástupu u vás - tuším, že Škodovka s nimi má aj nejakú zmluvu), oni Ti pošlú balíček - vzorkovník látok a koží. Ty si vyberieš čo chceš a v akej kombinácii, vrátane farby nite, ktorou bude prevedené šitie, príp. aj výšivku nejakého znaku, či mena, objednáš to, zaplatíš a garantujem Ti, že budeš spokojný!

Oblečenie tých poťahov je však podľa mojich informácií taký malý pôrod, ale dá sa to zvládnuť! (mne ich samozrejme obliekli priamo u nich, dokonca 2x, pretože pri prvom pokuse mi ušili inú farebnú kombináciu, než som chcel - svetlobéžová so sivou. Bolo to síce možno pekné, či zaujímavé, ale vôbec to nesedelo k farbe interiéru + jazdil som s tým jeden týždeň a lakťovka + moja sedačka už javila zašpinenie, tak že do svetlej kože by som nešiel!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

 

urobia v podstate čokoľvek (tuším že za výšivku loga chceli 10 éčiek?), veď ako sa vraví: "Za peníze v Praze dúm!"

V prílohe sľúbené foto: "New" (z 30.06.2010) a "Po 4r." (z 19.08.2014) + to vo svetlom prevedení (mne to k čierno-sivému interiéru nijako nesedelo a svietilo to už z diaľky + sa to špinilo, tak že ...!)

Budeš určite spokojný!

post-46758-0-46864300-1408468083_thumb.j

post-46758-0-06931700-1408468092_thumb.j

post-46758-0-38971300-1408468355_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...
Záleží na jaké auto to hledáte? Pokud máte normální nijak neupravované auto, ták já jsem dal za potahy na míru 4 tisíce a čekal jsem 5 týdnů. Čekání se opravdu vyplatilo, protože mám perfektně sedící potahy, které dobře drží, a navíc jsem si mohl libovolně volit barvu různých částí potahů
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...