Přejít na obsah

Posilovač řízení - změna účinku


dominikg

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 roky později...

Mám krátce S2 1.6tdi  greenline r.v. 2012/7 najeto 310tis ale auto jako nové a to doslova. Zdá se mi že jde dost těžko řízení, no možná se mi to jen zdá ale čekal bych řízení víc posilované. Prostě i když jedu pomalu není to na řízení jednou ručkou :) Ale občas ten volant prostě musím chytit. Jinak až na to že mám slabého prckoleta 1.6tdi jsem z auta velice mile překvapený a to hlavně pohodlí které kazí řízení. Proto bych se tu rád zeptal i když vím že se bude blbě odpovídat, ale řízení se mě zda že jde dost ztuha i když jedu pomalu :( Sice v zatáčkách dobře auto cítím, ale moc mě to nesedí..

 

Jen doplním že už jsem se dočetl že účinek lze změnit, auto bylo čiplé, nechal jsem to přehrát do originálu, posilovací učinek je stále stejný tak buď je v originále dost sportovní-nekomfortní nebo mě něco odchází.

Poradí někdo dobrý servis-klidně garáž na škodu v Pardubickem kraji případně Vysočina? Dále pak někoho kdo mě to změní..

Nebo někdo se stejným autem?

Dík všem

 

Editováno: , autor: pagotamd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...