Přejít na obsah

Podzimní sraz 2014 na Bystřičce


vick

Doporučené příspěvky

I ja hlasim prijezd domu. Cesta Bystricka-Olomouc-Hradec Kralove-Cernosice uspesna i s obedem, mycim boxem a frontou na benzin uspesna.

 

Celkem 368km, 4:36min, prum. rychlost 82km/h a prum. spotreba 9,6l/100km. Hodne lidi ze me dnes videlo akorat oblak z vyfuku :kol-29:

 

Dekuji ucastnikum za ucast, poradatelum za poradani. Bylo to super jako vzdycky, ikdyz, jako vzdycky, prselo a pocasi nepralo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem dorazil ok a omlouvam se vsem, s kteryma jsem se nerozloucil, ale dohnaly mne pracovni povinnosti.

Rano hned po odjezdu jsem absolvoval v Bystricce pred zavorama policejni kontrolu. A protoze jsem mel doklady v batohu, ktery byl v kufru, doslo po tom, co prislusnici videli nekolik prazdnych obalu od budvaru a jedno rozpite baleni, i na dechovou zkousku :D Vysledek byla chybejici zelena karta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo,ty zmyzel jak para nad hrncem,nejdřív sem si říkal když jsem slyšel startovat auto,ze někomu byla zima a šel se zahrát a ty si zmyzel.Taky jsme dorazili v pohodě,spotřeba trochu hezčí 6,6 l při velmi svizne jízdě, bylo to krásné prázdné.Za víkend najeto 854km a před barakem akorát pipla rezerva,ale na benzinku se mi už nechtělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsme dorazili domu po 2hod a 184km přes olomouc s panem Tarantulasem. Bylo to jako vždy fajn až na to bláto, ale aspon byla sranda. Po chvilkovém odpočinku šel sup ještě jednou do koupele. Těch pár fotek co jsem vyfotil zítra nasdílím tu. Ještě jednou se mějte krásně. O mé další účasti asi nemusím nic říkat, i když možná pojedu sám nebo jen s malou. Těším se na videjka.

 

KubinoS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já už tedy se taky hlásím z domova. bohužel na konec jsem musel aj do té roboty :/. Takže moje cesta najeto něco přes 1 000 Km. Spotřeba když jsem dojel dom 5.6-5.7. Teď jsi přesně nevzpomenu. Takže pro mě pohodička :)

 

Jinak srázek opět super. Až na to blátíčko :). Ale čert to vem. A trošku tu zimu.Ale s tím se v tomhle počasí muselo počítat :). Jinak děkuji organizátorům bylo to moc moc moc super a příště přivezu aj tu svoji doufám :).

 

Takže zase na Jaře na Slovensku budu se těšit :)

Editováno: , autor: czechmichael
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...