Přejít na obsah

Podzimní sraz 2014 na Bystřičce


vick

Doporučené příspěvky

No co dodat, Já s Kubinosem sme to ještě owapkovali od teho bahniska ve ValMezu a trádá dom. Cesta dom pohodička, šecí tady píšů spotřeby a já už ani nevím kolik byla, asi kolem 9ti litrů, ale to je jedno u teho motoru.

 

No ke srazu, ten byl parádní a vydařil se až na počasí které je boužel nevyzpytatelné a to si nevybíráme. V kempu byl pak pěknej sajgon, ale aspoň byla sranda z tama vyjíždět :D Ještě že tam nepřijeli Wladi s Renem se svojema leštěnkama a srazili sme se u kempu na place. Jak už někdo říkal bavit se v supr počasí se umí každá banda, ale bavit se při takovém zachmuřeném a zabláceném čase umí jen někdo :) Vyjížďka na Kohůtku (můj návrh) byla parádní, doufám že se Vám tam líbilo. Pěkně nám vyšel ten vlak na tom přejezdu, toho se hned využilo k focení. Opět to byl sraz aby se někomu něco nepolámalo, ale to už k tomu nějak patří stejně jako to počasí :)

 

Nakonec se nás sjelo dost Supů, a myslím že po Šumavě jsme trhli rekord, myslím že 19 nebo 20 jich bylo na vyjížďce, přesně nevím, kdo to má spočítané kdyžtak upřesnite. Škoda že nepřijeli všichni nahlášení, u někoho to byli prolémy opravdu neumožňující a u někoho ne až tak závažné aby nepřijeli, ale co potom Ti kteří byli nahlášení, a ani nedali vědět proč a jak nepřijedou, to už mi hlava nepobírá :) Ale každého věc a to už si každý člen tady přebere sám.

 

Je fajn, že takový auta dají dohromady takovů bandu supr lidiček ze všech možných koutů České a i ze Slovenské republiky a su rád že mě něco dovedlo si Supa kůpit a sem se k takové bandě dostal.

 

Ještě poděkování Ghostbusterovi a jeho přítelce za luxusní nálepky, ty se opravdu povedli díky moc!

 

Zdar a sílu na dalším sraze :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krasne napsano Fildo ;)

Jinak taky jsem cekala,ze se ozvou ti,co meli jet a nedojeli. Ale je to na kazdem,jak se k tomu postavi.

My jsme radi, ze se nam podarilo dojet aspon Skoda Octavii - spotreba myslim byla 5,6 :D I kdyz jak jsme jeli za Vama na konci kolony z Kohutky, tak mi bylo velice lito, ze nam Bedruna stoji v Brne,ale bohuzel no. Hlavni je, ze se nam podarilo dojet a uzit si s Vama cast soboty a nedele :

Taky jsme radi, ze si nas taticek koupil Supa, braska taktez a nam Bedrunu vybral. Jelikoz bez toho by jsme nepoznali tak SuperB lidi jako jste vy vsichni :)

Miskovi dekujme za nalepky i pro naseho kamarada, ktery se snad zucastni na jare na Slovensku :)

Bando mejte se famfarove a na cestach opatrne ;)

Baja a Kubista

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě něco tady k podzimnímu srazu :)

Kdo byl na sraze a nemá tričko Škoda Superb Club a chtěl by? :)
Byly možno vidět na některých účastnících srazu :)

Nějak nemám přehled už, kdo ho má a nemá :D
Kdyžtak pište do zprávy ;)

 

Bája

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

tak video se už blíží do finální fáze, bylo to skoro 5 hodin materiálu, takže v mém pracovním nasazení, to bylo na delší večerní posedávání, myslel jsem že to skrouhnu víc, ale bude to takový malý 22 minutový celovečerák, ještě čekám na pár videí od michala skalíka co točil po cestě, abych to tam prostřihnul, snad už je obdržím, čekám od pondělí a snad do víkendu max po víkendu, pošlu odkazy a vy usoudíte, zda to mohu na youtube dát veřejně či jen neveřejně a bude to moct zhlédnout pouze ten kdo bude mít odkaz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak videí jsem se nedočkal, takže jsem to dokončil bez nich, jak jsem psal, je to 23 minutový celovečerák, máte ve zprávách odkaz, ti co mám na FB to maj tam a zbytek zde na fóru, video je na youtube, ale neveřejně, čili zatím se nedá vyhledat, spustitelné je pouze, pokud má člověk odkaz, když usoudíte že mohu dát veřejně, tak provedu. Kvalita musela být razantně snížena, jelikož kdybych to nechal v kvalitě co pořizuje kamera, video by mělo cca 15 giga a to bych uploudoval asi dva roky. Přeji hezkou podívanou.

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...