Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky z motoru 1.2 TSI EA111


rogerer

Doporučené příspěvky

Pískot

Nevíte někdo co to? Vypl jsem rádio a slyším nepříjemnej pískot...vypnu ventilátor a furt to píská :D

Teď mě napadá že by to mohla být sahara, měl jsem chvíli před tím klimu...zkoušel jsem to po pěti minutách i s klimou (po vypnutí motoru) a už nic nepískalo..tak nevím :D Jinak teda hroznej klapot ten šicí stroj :D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud to nesignalizuje to, že za chvili se zadře/rozpadne nebo shoří pumpa tak mi je to jedno dokud to nezačne být častější a otravný....vzhledem k tomu, že jsem informace o pískání vodní pumpy u 1.4 TSI nasel na googlu na nejakych forech uz z roku 2010 tak to bude asi vlastnost :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mě auto začalo dělat jakoby o něco o něco dřelo viz video. Dělá to jen někdy, většinou když se motoru trochu naloží, ale není to pravidlem. Nejede to od rozvodu, ale jakoby z motoru. Nesetkal jste se s tím už někdo?

 

http://youtu.be/g2unk3JmqZU

Mě dělá motor to samé, pozoruji to už cca půl roku. Byl jsem s tím v servisu, ale jako naschvál tam to nedělalo. Chlapi nevíte co by to mohlo být....dík za jakoukoliv informaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

tak jsem to taky natočil. píská mně to už pořád po zahřátí chl. kapaliny na provozní teplotu. teď jsem jezdil delší trasy kolem 200km a po nich to dělá víc nahlas. stačí nepatrně přidat plyn a zvuk je pryč. chl. kapalinu mám na rysce min. na tom druhým videu je to jasně patrný, jak po spadnutí na volnoběh začne ten pískot.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jsem četl s tím odvzušněním, tak jsem vypl motor, opatrně odšrouboval, něco málo vyšlo, ale pořád stejný. moc se mně do výměny nechce, záruku mám ještě 3 roky. na prohlídku pojedu tak za 2 měsíce, tak to možná zmíním. mně jinak na autě nic nevadí, ale tohle je jediná věc, která už mi trochu hlodá v hlavě, nerad bych, aby to nějak totálně kleklo, protože by se to stalo určitě v situaci, kdy se to nejmíň hodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...