Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky z motoru 1.2 TSI EA111


rogerer

Doporučené příspěvky

Dělal to normálně autorizák. Těsnění mám nachystané a zítra je tam půjdu pozdravit. Nevím co to dělalo za učně, to snad není možné. Škoda že jsem to nevyfotil rozdělané, aby to fakt viděli..

Jinak dnes jsem najel cca 120km a pohodička. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tohle svět neviděl, mohli by ti vrátit prachy za práci, měl si to nafotit...

 

Jinak co sem četl pár stran zpět o té pumpě. Udělalo mi to jednou v květnu 2014 večer - piskani na volnobeh - od te doby nic. Neresim.

 

Co se tyka pazvuku neresim nic, jezdim s radiem a kaslu na zvuky z motoru a jeste resit jestli to cvakne v nejakych otackach, stejne mam auto uz vic nez dva roky :D Proste budu jezdit co to da a jednou rocne (15tis km) LL olej:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak, jedině tímto způsobem člověk dospěje nirvány, pomalu na to také přicházím, hlavně po záruce. Sice se starat, ale nepřehánět to a brát to jako spotřební věc co tě doveze s místa A na místo B. Už jsem se smířil s tím, že jsem si nekoupil Bentley ale Rapid ( dnes skoro za Bentley cenu :kol-28:  ) a furt někde zkoumat a pátrat při nějacích zvucích co kde a jak už mě přestalo bavit. Dokoupil jsem zadní repro a mám klid - hlavně na duši. Budu řešit už jen to co má vliv na funkci, bezpečnost a kraviny uř řešit nehodlám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Tak já jsem tu svou pumpu byl večera ukázat v servisu, protože jsem jel kolem a zrovna pískala. A odpoveď byla, že to nic není a že to nemusí být pumpa. Pokles kapaliny a cca 1cm taky nic není. Tak jsem se zmínil o tpi na tu pumpu a to jsem píchl do vosího hnízda, prej kde jsem k tomu přišel a ať mně to vymění ten, kdo to rozšiřuje a tak. Celkem jsem chtěl vyřešit pískání pumpy, klepání silentbloku a vodu ve dveřích. Výsledek je ten, že jsem nevyřešil nic, protože všechno je ok a pumpa se prej vymění až klekne. Záruku mám ještě rok, takže změna servisu. Akorát musím ještě počkat až koupíme druhý auto a koncern to rozhodně nebude a pak jim to budu moct nechat v servisu klidně několik dnů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked už sa tu riešia zvuky tak mne to začalo (5dní pred koncom záruky) ked sedím vnútri a je ticho je od motora počut zvuk ako keby bol vybehaný remeň také jemné klopkanie ťukanie ked pridám plyn tak to zmizne a keď zapnem klímu tak sa to zmierni čo by to mohlo byť? Palivové hadičky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani dnes to začalo robiť takýto zvuk najviac je to počut v interiéri a zvonka vpredu ako je chladič na ukážke je to počuť od 5 sekundy v cca 12sekunde je to silnejšie lebo som priložil mobil bližšie k chladiču inak celé tie zvuky su na ukažke počut o dosť viac v skutočnosti je to tichšie Vďaka za rady 

http://ulozto.sk/x68DSCBQ/20160224-003-m4a

Editováno: , autor: juraj07
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Ahoj.
Neřešil někdo z vás už příčinu takovýchto zvuků? Objevili se téměř přesně při 60ti tkm. Jsou přímo úměrný otáčkám a nejvíc jsou slyšet kolem turba. Teplota motoru, jízda - stání ani zapnutá/vypnutá klimatizace na to vliv nemá. Prostě to vydává pořád. Jestli se jen někde něco neklepe jsem kam jsem došáhl zkoušel, ale na nic jsem nepřišel. Díky za rady.

v.MP4

z.avi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...