Přejít na obsah

origo autorádio


mršťa

Doporučené příspěvky

zdarec, dostal se mi do ruky favorit, r.v. 88.. pán ho chtěl sešrotovat, naj. 35 tis km, posl. pár let moc nejezdil, tak sem si ho vzal.. dávám ho do kupy, nějaký věci už sem poladil, ale nevím jak s autorádiem.. v autě nebylo, tak přemýšlím jestli dodělat nebo ne.. dávalo se do prvních favoritů autorádio? popř. jaké? neví někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve standartním fáčku rádio nebylo, dávaly se ale do "akčních modelů" - a povětšinou to byly právě tyhle kazetový ModroBody. Většinou u nich první odejde mechanika, nemá cenu se snažit je rozhejbávat, mají sedřený hlavy, byl to docela šunt. Když už dneska rádio, tak něco s CD nebo i bez diskový mechaniky, ale s čtečkou SD karet a USB portem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to právě nechci, dávám to do původního stavu a když už nějaké doplňky, tak chci z té doby.. o tom Blaupunktu vím, ten se dával do těch novějších.. sem měl 89 rok po dědovi kdysi, tam radio bylo, ale za boha si nevzpomenu jaké, protože sem ho vyměnil právě za radio s cd.. a pak asi vyhodil, protože sem ho doma nikde nenašel, bohužel :( podařilo se mi sehnat radio prosonic, barva by seděla, bylo taky ve fáčku, ale nevím stli se dávalo jako origo..

post-17308-0-97206300-1401255933_thumb.j

Editováno: , autor: mršťa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, do fáček ve fabrice šly myslím jen Blaupunkty. Jednoho kazetovýho Modroboda bych ještě někde měl mít, když se připomeneš v pátek, tak se juknu do dílny, jestli ještě leží v polici. Mělo by bejt funkční, akorát se k němu bude muset sehnat kód - na netu by se to mělo dát najít, já ho měl zatím jen odložený "pro strýce Příhodu". Jestli ho tam najdu a měl bys zájem, za nějakou rozumnou protihodnotu může bejt tvoje. Dnes ani zítra to nezjistím, nestíhám to.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...