Přejít na obsah

Destičky po výměně


Jehla23

Doporučené příspěvky

Ahoj, jsem poměrně čerstvě po výměně ložisek, kotoučů, tyčky stabilizátoru a destiček, zhruba týden. Koukal jsem na kotouče jak vypadají a všiml jsem si, že destičky na kotouč nedosedají celou plochou, ale zhruba polovinou...ta užší část destiček je polovina jaksi ve vzduchu..před výměnou jsem si tohohle nevšiml a destičky seděli. Mám to na obou stranách... Je to normální? Nejdříve jsem si myslel, že je to schválně, že když šlápnu na pedál, destička se přitiskne, ale to nejspíš nedělá, protože auto nebrzdí tak jak bych představoval. Jinak takové téma jsem nenašel nebo spíše nevím jak ho najít.

Děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel fab. má vedení třmenů v gumovích pouzdrech a z toho vyplívá nepřesnost dosedání destiček na kotouč,vůči kotouči budou ty destičky po zajetí rovnoběžně.Neřeš to,kdyby se to do 1000 km nesrovnalo tak zajeď do servisu a nech výměnit ty pouzdra vedení třmenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak, aby nepískaly, mám vyzkoušeno lakované brembo + Textar desky chvíly to travá než si to sedne ale potom brzdí hodně dobře .po zimně je dobré rozhodit přední i zadní brzdy očistit od rzi a  vedení třmenů lehce máznout. :kol-90:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...