Přejít na obsah

Škrtící klapka


LadaT

Doporučené příspěvky

Potřebuju radu než pojedu do Škodovky , auto jede normálně jen když se zastaví vyletí otáčky na 1500 někdy i 2000 a stabilně drží. Na VAG to napsalo chybu škrtící klapky problém je že občas to jde smazat občas ne, to stejný klapka občas se hejbe občas ne.jinak auto jede úplně normálně krom toho volnoběhu A po dobu nastartování kde to drží ty otáčky auto syčí hadice jsem kontroloval všechny jediný na co jsem přišel že to jde touhle dirkou viz obrázek. chci se zeptst jestli mi to někdo mužete vyfotit jestli to má být takhle nebo tam má být nějakej ventil nebo záslepka než nechám ve škodovce vyměnit škrtící klapku. Děkuju ( je to a prvním obrázku na tý krabičce nahoře.)

post-88675-0-13713400-1402219924_thumb.j

post-88675-0-05583800-1402219940_thumb.j

Editováno: , autor: LadaT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak škrtící klqpkou to nebylo. Není tu někdo s 3.6 z okolí Prahy , Kladno? Potřeboval bych vyzkoušet ventil odvětrávání tu hadici co je na fotce viz první příspěvek protože se mi v motoru vytváří podtlak když se povolí víčko oleje při volnoběhu je tím podtlakem přicuclé. Nabízím 500 ve servisu mi řekli že si nejsou jistí že se to tím vyřeší a ten ventil stojí 2500. Jestli by byl někdo tak ochotnej?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vikem valcu je tam napevno pripojeny odvetravani klikove hridele to se pokazilo a prodavase tokomplet s vikem. Pry casta zavada u R32 golfa a u 3.6 jen tady v ceske republice absolutne zadnej autorizaknezna a nevi co delat s tim motorem kdyz se neco pokazi jen vymenuji pokus omyl. Zavadu jsem nasel a odstranil s pomoci americky forao golfech R32 je tam o tyhle zavade mraky clanku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...