Přejít na obsah

Automatické zavírání oken


pavouk777

Doporučené příspěvky

Ahoj všem. Chtěl bych se podělit o zkušenost se zavíráním oken u Škoda Octavia II třetí generace výbava elegance rok 2010. Dnes jsem se po 4té setkal s tím, když otevřu auto na dálku a držím dalku na otevřít tak mi sjedou všechna okna. Pokud neotevřu dveře tak se asi po 20s zamkne auto a asi po delších 20s se zavřou všechna okna. Ale tato funce mi připadá nahodilá. Dělá to nahodile, tak že jednou o.k a zajedou všechny a pak třeba týden a více se tato funkce neprojeví. Podotýkám že ve vybavě je senzor denního svícení a dešťový senzor který funguje bez chybky. Můžete mi poradit co dělám špatně s D.O. . Pokud má někdo s tímto zkušenosti pls napište. Děkuji Pavel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nevim ale me se na dalku při dlouhem stisku taky otevřou okna  a pokud neotevřu dveře tak se zamcou ale mejak jsem nevypozoroval ze by se měli okna zavrit ,v palubaku mam nastavene automaticke zavirani ale nevim jestli to není jen za deste .ale pokud drzim zamykani tak se okna zatahnou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravděpodobně stim automatickým zavíráním by byla možnost tehdy pokud se rozjedes a pri 20 km se ti zamknou dveře? (Asi). V maxidoku mam na senzor deště zatržítko pokud zacne pršet. To jsem zkoušel vodní pistolkou me dcery. Ale mel jsem zamknuté dveře a stažená okna a pak jsem namířil proud vody na senzor a okna se zavřela. Ale zkusim tuto funkci zapnout v maxiku a uvidím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...