Přejít na obsah

výměna oleje 2.0 tdi cr 103 kw


Jarek1111

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Zdravím dneska sem byl ve škodovce a za výměnu oleje jsem platil 4500 Kč. 1 L longlife III profesional si učtuji 683 kč bez DPH a přitom na netu sem se díval že se tam olej dá sehnat i za 200 kč za litr :( mění si někdo olej u 2.0. tdi CR sám ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Prodloužení Záruky mobility potvrzeno daným autorizovaným servisním partnerem razítkem di servisního plánu vozidla. Servisní partner tímto potvrzuje, že servisní prohlídka, resp. prohlídka s výměnou oleje, byla provedena dle požadavků výrobce, a zákazníkovi tak garantuje, že v případě technické poruchy mu budou poskytnuty služby v rámci Volkswagen Assistance. Podrobnosti o podmínkách a rozsahu poskytování služeb jsou uvedeny v brožuře, jež je součástí palubní literatury dodávané s novými vozy, nebo na internetových stránkách jednotlivých námi zastupovaných značek. V tomto případě se jedná o individuální domluvu zákazníka s daným autorizovaným servisem, zda tento autorizovaný servis bude ochotný nést zodpovědnost na případné riziko nekvalitního či neodpovídajícího motorového oleje. V případě závady, která by se na vozidle stala a jejíž jednoznačnou příčinou by byla určena právě nekvalita použitého motorového oleje, vystavuje se autorizovaný servis, který výměnu motorového oleje dodaného zákazníkem udělal, riziku odpovědnosti za způsobenou škodu." konec citace zástupce oddělení poprodejchí služeb Vratislala Klegy

 

Ta obalu můžeš mít do haleluja psanou spacifikaci, když v té lahvy ten olej ani nemusí být. Servis to může udělat, ale prostě se vystavuje riziku, takže počítám, že se to bude víc a víc rozmáhat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Nevíte někdo, jak má být orientovaný olejový filtr? Koupil jsem originál vložku a teď koukám, že ta středová trubka je jen do cca 3/4, pak je vidět žebrování - tahle část má být nahoře, nebo dole?

Edit: A ještě dotaz. V DP se píše, že kryt filtru se povoluje klíčem 32 nebo 36 - to je pro mě dost podstatný rozdíl a teď nejsem schopen zjistit, co tam mám, nicméně to potřebuju vědět :-) Dá se to zjistit třeba podle roku výroby? (mám cca duben 2011)

Editováno: , autor: Wittmann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...