Přejít na obsah

osvetleni nad zrcatkem v interieru nesviti


bemmet

Doporučené příspěvky

Zdareck Skoda SUPERB 1.9 TDI 96KW prestalo me svitit jak osvetleni zrcatek ve stinitku,tak i osvetleni iterieru jen nad zpetnem zrcatku nesviti jak dvermi tak manualne proste vubec..

 

Vsiml jsem si ze me ke spolujezdcoj zateka,vypucl jsem odtokove kanali  kde byl zrejme problem,nyni bez problemu ale zateklo dle meho k lampicnice osvetelni nohou,tak jsem si rekl ze bude svihla pojistka ale skontroloval jsem jak bocni pojistky u ridice tak i pod plastem pod volantem u relatek a bohuzel byla praskla jedna 20A,ale tou to bohuzel nebylo,nevim si rady vcem muze byt problem,uz jsi nej myslim ze zateklo do konfotrky RJ a bude vcudu,nejake typy ci rady???diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobný problém s tím hlavním osvětlením interiéru. Občas mi problikává. Pomůže když zatlačím na stropnici v místě kde "sestupuje" dolů k světýlku. Takže tam bude asi vadný kontakt. Předpokládám, že na opravu se musí sundat celá stropnice co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...