Přejít na obsah

Zvuk tření


Anry0350

Doporučené příspěvky

Ahoj mám menší problém, když jedu do pravé zatáčky trochu rychleji a tím se zatíží levé kolo u řidiče, začne se ozývat zvuk jakoby tření kovu na kov, jako když je v brzdiči nečistota nebo jako drát v kole neumím to popsat takový plechovkový zvuk je to celkem hlasité. Vím, že na straně řidiče mám 2x špatný čep, ale nevím jestli to může vydávat tento zvuk. Díky za pomoc.

 

na levou stranu když zatáčím tak to nedělá

Editováno: , autor: Anry0350
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohlo by, i když je to méně pravděpodobné. Špatné ložisko se nemusí nutně ozvat tím typickým hučivým zvukem, ale může v něm být vůle. Určitě to zvedni, sundej brzdič, udělej tam celkovou revizi a vše očisti. Dej tam kolo bez brzdiče (abys měl páku) a vyzkoušej vůle. Ale nemyslím, že by to bylo ložiskem. Spíš se nějaký kamínek prevít schoval pěkně a nevidíš ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pridam svuj poznatwk i ja. Pri prujezdu zatacky do prava se mi ozyva zvuj klepani cvakani. V rychlosti 50kmh jinak ne. Pri plnem rejdu nic tim padem bych vyloucil homouse. Je mozne aby lozisko cvakalo ci klepalo? Muze to byt homo kloub vnitrni ? V nedeli se na to mrknu ale informativne se ptam abych vedel na co se zamerit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

doplňuji o video podobného zvuku, mě to dělá ale pouze za jízdy vpravo, takto jako je to na videu nic slyšet není..... je to fakt plechový zvuk, tudíž si myslím, že když je načaté ložisko, tak vzhledem k vůli mi drká plech  o kotouč....

 

Editováno: , autor: Anry0350
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...