Přejít na obsah

Motor hlásí chybu P0441


Pilad

Doporučené příspěvky

Na diagnostiku motoru používám OBD2 Bluetooth adaptér a program Torque Pro (OBD 2 & Car) pro propojení s mobilem. Dnes se mi rosvítila kontrolka motoru a program  Torque Pro hlásí chybu P0441. Bohužel chybové kódy nejsou přeložené. Na netu jsem zjistil že by to mohlo být odvzdušnění palivové nádrže.

Loni když jsem ještě používal VAG a netbook tak se mi občas chyba objevoval a tak jsem na podzim koupil ventil ovzdušnění nádrže a od té doby byl klid. Je možné že po půl roce ten ventil odešel nebo by to mohlo být i něco jiného?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepamatuji že bych poslední dobou přetankovával nádrž. Pokaždé když se rozsvítí kontrolka tak tankuji za tisícovku a to nenaplní nádrž. Vyzkouším to odvzdušnění protože Nádobku s aktivním uhlím jsem našel za netu za 1.842 Kč a nechce se mi to hned měnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vezl jsem manželku večer do práce a když byl nastartovaný motor a vytáhl jsem hadičku co vede od nádrže tak přes odvzdušňovací ventil přisával motor vzduch a když jsem vytáhl vo vede z ventilu tak se změnil chod motoru, šel trochu nepravidelně. Cvakání jsem nezjistil, ale určitě se otevře a je propustný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...