Přejít na obsah

podsvietenie pristrojov


pershing

Doporučené příspěvky

ahoj

minule som si vsimol ze rapid ma po starom - zelene podsvietenie pristrojov, volantu (nie budikov), chcel by som sa spytat ci to je mozne nejakym jednoduchym sposobom prerobit na biele - ako to je napr v novej oktavke a ci to nahodou uz niekto neskusal. Podobnu temu sa mi nepodarilo najst tak zakladam novu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však on píše, že nie budíkov... Ano, vše ostatní svítí zeleně.

No asi by to neměl být takový problém, však je to podobné jako u OI a dalších koncernových aut. Minimálně ovladač zapínání světel a jejich výšky je stejný jako u OI. K ovladači zrcátek se bude dostávát blbě, musí jít dolů tapec. Tlačítka na volantu půjdou snad rozlousknout. Největší problém tak bude climatronic, tlačítka rádio a tlačítka pod climatronicem (ev. ovládáním topení a klimatizace).

I když u OI jsem podsvětlení dělal, tady si zatím vzhledem ke 4leté záruce na větší zásah netroufám. A měnit jen část (to nejjednodušší - ty spínače) se mi nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

ano jde to , ja to dělal na svojem rapidu z kamošem trvalo to 5 hodin dělaly jsme to poprvé ,nejhorší je snad volant musiš sundat předek volantu kde se troubé a je airbeg , drží to ze zadu na packách , navod najde na google a zmněnu odvětlení v rapidu :)

je z tim piplačka , pokud neumíš dobře pájet mikropajkou , tak se do toho ani nepouštěj a dej to někdomu kdo to už dělal !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...