Přejít na obsah

Výměna bastlu za origo rádio


Khamos

Doporučené příspěvky

Zdravím, včera jsem se stal majitelem OII, výbava Elegance, rok 2005. V autě je místo originálního rádia 2DIN display značky Milion, který nedělá absolutně nic, asi ani není zapojený. Ale i kdyby byl - jsem vyznavač původního stavu, takže začnu shánět origo rádio. Můj dotaz zní - liší se ta rádia nějak podle výbavy? Nejsem si jistý, ale myslím že už jsem viděl v OII menší panel s kastlíkem a větší bez něj... A za jakou cenu se dá rádio sehnat? Díky moc. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestli bych mohl radit tak bych šel do toho většího rádia bez toho kastlíku, To se mi nelíbí a navíc pokud máš parkovací senzory tak na tom větším rádiu pak mužeš využít grafického znázornění(či jak to odborně či dobře nazvat)při parkování. A když mrkneš ať už tady v bazaru či na aukru a nebo na bazoš.cz tak určitě by jsi něco za dobrou cenu sehnal.Tak ať auto dobře slouží!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co tam bylo nebo nebylo asi moc resit nemusis. Pokud bys changer nevyuzil, tak Audience nekupuj... Ja mam v aute Stream bez mp3 a naprosto mi to vyhovuje. Hraje to fakt dobre (az se divim), radiove stanice to naladi, obycejne CD to prehraje (i kdyz to vlastne ani nepotrebuju) a misto CD changeru mam pripojeny nejaky emulator changeru z ciny. Do nej je zarazena flashka, na ktere je asi 5000 pisnicek. Vic nepotrebuju. Kvalita zvuku je kupodivu z emulatoru changeru stejne dobra jako z CD (samozrejme zalezi na kvalite konkretni mp3).

 

Kdybych si ovsem kupoval radio, tak nezvolim tuto kombinaci, ale vyberu radio, ktere ma USB konektor nebo slot na SD kartu. Nemusel bych potom resit nejaky cinsky emulator...

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám v autě stream s mp3 a jsem spokojenej,hlavně to radio tam pasuje mnohem líp než kdyby tam bylo radio stím kastlíkem, či jine pod kterým bude ta příhrádka. A na netu by jsi ho určitě sehnal za dobrý peníz,pokud by jsi tedy nechtěl nějaké ( jak tu padlo ) už i na flešky a podobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil jsem rádio taky. Koupil jsem nejdřív na AUKRU BLUES ,to je to úzký s kaslíkem, myslel jsem že mi bude stačit, hrálo dobře, MP3 z CD přehrálo ,ale chyba byla že tyjle rádia jsou dva druhy, a jsou k nepoznání a to jedno (právě to co jsem koupil já) funguje jen v faceliftu. Teď jsem koupil Stream MP3 a to funguje perfekt. Dal jsem za něj 1300kč. Ty levnější jsou vždy jen Stream bez MP3, bacha na to, chce to dobře číst a koukat na obrázky. Jinak musím potvrdit že ten Stream hraje opravdu kvalitně, zobrazuje na displeji venkovní teplotu, klimatizaci a parkovací senzory. Já jsem spokojenej. A hlavně to vypadá skvěle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...