Přejít na obsah

SafeSystem Rapid


hiz

Doporučené příspěvky

Jestli mam pojistene vsechny okna jsem nezjistoval, ale nejspis ne.. to by mi pojistovna rekla, kdyz jsem jim volal.. 
Jinak jsem byl auto ukazat v servise aby se podivali co vsechno bude treba vymemit a kdyz jsem se ptal na ten safesystem, nechal se servisak zamknout do auta, já pouze jednou zmackl tlacitko a on si uplne v pohode otevrel.. :(

Trosku se divil ze to jde, takze muj spaceback nejspis zadny safesystem nema.. Nemam ani alarm, takze to bude mozna tim..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm to nepotesi, ale pokud neni nic v interieru zniceneho a jde jen o vymenu okynka, tak to hodis na havarijku a pohoda ne?

 

ohledne Safe system, to je divne, ze se ti nic neukazuje,pokud  mas Maxik (je mozne, ze se to ukazuje i bez maxidotu, nejsem si jistej). U mne vzdy pri zamykani, sviti pozor na Safe system, nicmene, mne tak napda, ze jsem nikdy netestoval otevreni zevnitr jeslti to spravne funguje. musim testnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to vyzkoušel, sedl dovnitř, zamknul a šlo normálně otevřít. Trošku mě překvapilo že když jsem pak přes tlačítko na palubce zamknul zámky, tak stačilo jednou vzít za kliku, u Fabky jsem musel 2x, to mi přišlo asi lepší.

 

btw, když jsem zkoušel ještě jestli jdou dveře otevřít i z venku, tak při zavírání okna se vyhrnula tahle měchovka :) neví někdo z čeho je ?

 

sKU3b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archív ceníků usvědčuje: v platném ceníku je Safesystem jen s alarmem za 10tKč, ve starých cenících je i jen se základním centrálem. To téma se myslím jmenuje Ceník Škoda Rapid. Takže starší výroba má zdarma, nová ne. Ale zas má to víčko, no .... :-D.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...