Přejít na obsah

schránka na telefon


jindrous

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Apple je out? Spíš je v Česku strašně drahý, proto si málokdo může ten luxus dovolit. ;-) Není nad kombinaci iPhone, iPad, MacBook PRO a Apple TV. Pak tě myšlenky na korejské kopie přejdou, věř mi. 

 

Jinak souhlas s Robertem1010. Taky mi ta schránka nepřijde jak kdovíjaký odvaz. Signál většinou lepší není, nebo to alespoň nepozoruji, telefon musí jít z obalu ven a dává se tam fakt špatně. U mě vítěží držák na přístrojovce (když potřebuju navi) a nebo prostě telefon vůbec nevyndavam z tašky...to je nejlepší. Jedinou výhodu kterou vidim je minimalizace elektromagnetického záření uvnitř auta. Ale pak začně telefonovat spolujezdec a jste zase druhý. :)

Editováno: , autor: molczik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta schránka by mi dávala smysl jedině ve spojení s bezdrátovým nabíjením (prej bude) a pak je k tomu samozřejmě potřeba podpora ze strany telefonu. iP5 do toho dávám jen když nechci aby byl telefon vidět. Jinak se válí na víku té schránky. První auto kde jsem nedal držák na telefon. 

Editováno: , autor: Flag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To myslis vazne s tim iPhonem a luxusem?? To snad ne.

 

souhlas, trapnost nad marnost v zajetí poslušnosti a zvůle imperialistických hnilojablek

 

Jinak souhlas s tim, ze tel vubec nevyndavam z tasky popr.kapsy.

Ta schranka je strasne utopena.

 

nárust signálu mimo a ve schránce je v místě se slabým signálem v poměru jeden dílek a plný signál...

to je pravda, a proč ba neměla být...?

 

 A drzak na tel do drzaku na piti mezi sedacky, ani nemluvit.

Tam se vejde tak max nejaky detsky tel popr iPhone. ;-);-);-)

 

v čem s ním máš problém je super, jen nesmíš na telefonování používat tablet nebo jinou plácačku .. telefon na 4" palce úhlopříčky už není telefon ale hrůza, která je sice uživatelsky příjemná, ale nikoli praktická a nositelná....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nemam schranku propojenou s antenou...mam dojem, ze to bylo v priplatkove vybave.. Myslim, ze u me by narust signalu nebyl.

Mam SIII a bez pouzdra jen tak tak do drzaku. Mam na nem takovou tu slabou gumu a uz se nevejde.

Ja porad nechapu, ze musi lide s jabkem nekomu vnucovat, ze maji neco vic. To od nikoho se Samsungem, Nokii, Sony, LG atd.neslysim ani nectu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím nahnilým jabkem zcela souhlasím, je to značka pro ty co nemají vlastní názor. Krátká osobní zkušenost s iPodem mě stála několik let života. Způsob vnucování nějakého účtu a hlavně nemožnost snadného použití při kopírování hudby, fotek,....Nutnost instalace debilního sw bez kterého nic nestáhnu, neuložím a nenahraju je maximální způsob debility. Už nikdy více. Zlatý Android. A komunita tohle používající a neuznávající jiné platformy je neskutečně,......... :kol-140:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schválně jsem testoval (aplikací na Androidu) úroveň signálu v té schránce. Podle aplikace žádná sláva, ale vždy to bylo v místě, kde signál byl - relativně rozumný. Potom jsem jednou potřeboval volat v místě bez signálu a po vložení telefonu do té přihrádky byl rozdíl takový, že šlo telefonovat. Rozhodně to nebylo 1 čárka - plný signál (to asi umí jen wokna 8.1), ale něco to rozhodně udělalo, což mě po předchozích testech příjemně překvapilo. Takže k něčemu to asi opravdu je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je to jak jsem si myslel, jen aktivní schránka nebo popelník mají světlo....

 

pozn. nemám Wokna 8,1 ale nadchly mě.... (mojej jsem koupil čtyřjádrovou Lumii 620 s LTE a je to mazec) .... já mám starý dobrý Symbian Belle - škoda že skončil....

 

určitě je to dobrá věc, když někde jedu a začne vypadávat signál při hovoru, sápu se po kapse a hned strkám tel do schránky a hovor je ok....

 

ještě pozor na to a to není o Woknech nebo Symbianu, je třeba to testovat při hovoru, protože telefon při hovoru reaguje na signál zcela jinak je to tzv. podpora hovoru, lze to zpozorovat někde se středním až slabším signálem, když položím vedle sebe dva stejné mobily (pozor jabko není mobil, ale multimediální zařízení s možností komunikace v sítích GSM) se stejným operátorem, na obou telefonech budou např dva dílky signálu, ve chvíli, kdy z jednoho těch mobilů budu telefonovat, stoupne signál min o jeden dílek a může se stát že na druhém mobilu který nebude volat dílek ubude.... tzv. kradení signálu... takto to funguje v sítích GSM běžně od prvopořátku co je GSM ... a ta aktivní schránka mimo ven vysunutou anténu využívá tuto schopnost sítí GSM

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké povyšování?? A co furt melete jenom o iPhone? Já mluvil o Apple obecně, zejména tedy o Macu a jeho kompatibilitě s ostatními Apple výrobky, televizí atd. A to prostě určitý luxus je. Třeba iMac stojí 50 litrů, to si prostě jen tak někdo dovolit nemůže, nebo ano? Ale uvidíte ho na stole každého dobrého grafika nebo v nahrávacím studiu. To samé MacBook. Ale zcela rozumím ze najdete 1000 důvodu, proč je to shit. Pak začne Hravec o imperialistech a je konečná. :)

Editováno: , autor: molczik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...