Přejít na obsah

kód barvy


George Couser

Doporučené příspěvky

Zkus nejake Autolaky. Jezdim do Autolaky 4CR v opave vim ze pres nas poslaji baliky,takze si myslim ze kdyz mrknes na net sezenes cislo barvy tak by to melo jit ne? Ptal jsem se na tatikovu Fabku ma Tangerine a ze nejni problem namichat... ajeste kdyz to chces na cele auto a nemusis trefovat odstin,tak no problemo...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus bojlera,jestli Ti nezjisti cislo barvy? Podle jeho prispevku bych rekl ze dela ve skodovce nebo tak neco? Dneska jsem se ptal a ze kdyz pry budes mit cislo barvy tak nejni problem... Ze je to sice nova barva a tak pry taky chvilku trva nez to vyrobci barev "OBŠLEHNOU" jake slozeni kolik perleti atd... ale ze v zasade podle cisla barvy to jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prodejce barev,autolakovna atd má katalog,řekneš mu T9T9 a on si to převede do počítače a ten počítač to namíchá.Ještě jsem neslyšel,že škodovka vyrábí barvy :smich: A ještě na doplnění,každý servis škoda nemá lakovnu,tak nemá ani stroj na míchání.Když se rozhodneš pro metlu a chceš mět ten samej odstín,musíš si vzít od něj i lak,protože kdybys bral lak od jinýho výrobce,tak by odstín nemusel souhlasit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravim, potreboval by som pomoct s cislom farby,, Mám FII cervenu Corrida s bielou strechou.. Dostal som kamen rovno na bok strechy, takze by som potreboval opravit ten kusok.. V Skoda servise mi nevedeli povedat cislo farby - nenasli to.. POdla VIN mi povedali len kod 7T7T. Nenasli to dokonca ani na vzorkovniku :D

Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Pozerám že toto vlákno je už 2 roky mrtve...

Ale predsa,riešim problém ako kilah 21 a nechcem počuvať ,,premúdrich,, že zakladám nové vlákno,ked také tu už je,aj ked bez odpovede.

kilah 21 píše že kod farby červená corrida je podla Vin 7T7T.

Ja som našiel v katalogu Škoda túto farbu označenú ako 8T8T.

V predajniach farieb je takáto farba  v spreji značená číslom 8150,ale aj 8151.To by mohlo vysvetlovať rozdielne škodovácke kody.

Predajcovia tvrdia,že sa v spreji nachádza originálna farba používana v lakovniach škodovky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravim, potreboval by som pomoct s cislom farby,, Mám FII cervenu Corrida s bielou strechou.. Dostal som kamen rovno na bok strechy, takze by som potreboval opravit ten kusok.. V Skoda servise mi nevedeli povedat cislo farby - nenasli to.. POdla VIN mi povedali len kod 7T7T. Nenasli to dokonca ani na vzorkovniku biggrin.gif

Dakujem.

Mam tiez cervenu corridu a cislo farby je 8151, inac kod farby mas v kufri ked nadvihnes spodok aby si sa dostal k rezerve tam je nalepeny taky papier a tam mas vsetko, kod farby, motor, vybavu

Sorry ak opdovedam na stare prispevky..

post-37496-0-06481400-1426553561_thumb.j

Editováno: , autor: RichardSA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...