Přejít na obsah

při nastartovaní zvuk jako kdyby byl praslý výfuk


Mira67

Doporučené příspěvky

Dobrý den , prosím o radu, či zkušenosti, při nastartování motoru ( 1.2 HTP ) zvuk jako kdyby byl prasklý výfuk, po parkrat přidání plynu a cca 2 min. provozu se ztiší a již normální :-(......   kontrolka zavady motoru nesviti, vyfuk OK, svicky nove.... jinak normalni provoz...děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nedávno měnil přední díl (vlnovec s prvním tlumičem) a teď to mám obráceně, za studena ticho, jen se výfuk ohřeje tak z něj mám trochu laďáček. Dnes jsem pro jistotu přetěsnil spoj pastou, ale pořád bublá. Tak podezdřívám zadní díl že uhnil zevnitř, jen mě mate že za studena je ticho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyrovná v čem?V životnosti určitě ne...Tyll shnije uvnitř a ucpe se,bosal je daleko hlučnější a proděraví se v pertlu a ve svárech.Když kvalitu tak MTS,polmostrov není špatný,Kdysi na astře jsem měl po koupi nový komplet bosal,za dva roky zadní díl na kaši,dal jsem tam starline a vydržel tři roky,takže tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Četl jsem o něm v testech, že se vyrovná originálnímu výfuku. Každý výfuk ti shnije zevnitř, záleží na tom jak často jezdíš s autem. Hádat se tu o tom nebudu, já jsem ho na svůj vůz namontoval, není hlučný a zatím nekoroduje. Toť vše co k tomu můžu říct!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky teda přidám jednu moji zkušenost, na předchozí auto Megane 1,6 jsem kupoval výfuk, nějakej levnej polskej, výrobce nevím a vydržel 6 roků. Byl celou dobu OK, tichej, jak má být. Já mám vzato, že když výfuk, nemá smysl připlácet, pořád je to jen plech. Docela uvažuju o tomhle, až se někdy v budoucnu dokopu k výměně, určitě poreferuju, jestli mi ztichl, nebo je naopak hlučnější než sedmiletý origo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Mě tohle kdysi taky dělalo..po nastartování uplně to tam zahrkalo pod autem a myslel jsem že mám nějakou prasklinu na některém z dilů a po zdvižení jsem zjistil,že mi praskla taková kroužka (železná asi) a uvnitř má gumu ,která drží celou tu výfukovou konstrukci na místě aby mi netancovala pod autem...byla uplně zrezavělá a už se rozpadla..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...