Přejít na obsah

Střešní solární okno dodělávka


JanSuperb

Doporučené příspěvky

Ahojte kluci snad jsem to tu nekde nezakladal pokud jo tak se omlouvam. jde me oto ze jsem koupil new supa a ten bohuzel nema zase stresni okno a celkem po nem touzim. ti z vas co meli sundanou stropnici ci dokonce nekdy stresni okno delali muzete rici zdali tam jsou jiz z vyroby nechane uchyty na toto zarizeni ze by stacilo jej jen vyrezat domontovat vymenit stropnici a vesele se koukalo na nocno oblohu pres šíbr?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno potrebuju nekoho kdo ma nebo mze zkouknout holej skelet superba bez stresniho okna a popripade je vyfotit a zjistit zdali tam ty drzaky jsou  ci ne pokud nejsou tak do toho nepujdu to by byl opravdu moc velkej extrem ale pokud by tam ty drzaky byly tak v tom nevydim vubec zadnej problem :D D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taková stará historka :  Kdysi za komančů měl jeden kámoš Škodovku Rapida. Taky toužil po šíbru, nastudoval, jak se to montuje a teoreticky to měl všechno zmáklý. Jen mu v tu chvíli chyběly ty prachy. Tak vymyslel takovou šílenost. Seděli v hospodě s chlapama u piva, no a jak se tak pindá, padla sázka. "Vo co, že si zarazím krumpáč do střechy auta". Samozřejmě nikdo nevěřil, padaly docela velký sázky. No tak kolega šel, vzal krumpáč, dobře namířil a bylo to. Zinkasoval mnohem víc, než ho pak to střešní okno stálo. A tu díru by tam musel tak, jako tak nějak udělat. Tak to je jen takovej nápad, jak na to :D  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle už jsem taky řešil. Po šíbru strašně toužím. Bohužel pro nás, co šíbr nemáme... Ve střeše jsou vzpěry a jedna z nich vede, přesně tam, kde by měl být šíbr. Takže to tam řezat bych nedoporučoval. Jediná možnost (i tak do dělali ve škodovce) je montáž celé nové střechy, která už má ty vzpěry posunutý a udělané místo na šíbr. Ale cenově to vyšlo tak, že je lepší si koupit supa už se šíbrem. :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Supe nová auta od toho taky neupouští.Ať se kouknu kdekoli šíbr v nabídce mají a je jedno jestli to je škodovka,bmw,nebo korejci a další a další.Já si na šíbr nemůžu stěžovat.Používám ho víc než klimošku.Kdysi jsem uvažoval nad tím dodělat tam solar a tehdy by mě to vyšlo na cca 5000kč podle škodovky,ale pak jsem se na to vyprdl.Nicméně za mě šíbr nemá chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doktorone, já jsem to zahodil ze dne na den po 47 létech imtenzivního "hulení" a to jsem byl hulič min. 3 krabiček denně! Je to strašně těžké se k tomu dokopat, ale čím dřív to uděláš, tím lépe! Věř mi! Jinak letos v květnu jsem završil 6 let bez "jakéhokoliv čoudu"!

 

Jinak k meritu, šíbr jsem nechal montovat již do Chrysleru, mělo to řadu výhod o kterých se zmiňuješ, ale do Supa bych se fakt bál, pokud to nemá originál. Mám jej i se solárem a bezesporu to je velmi užitečná "blbinka", která Ti zpříjemňuje život!  

 

Kucí, když šíbr, tak jedině originál a jinak je to mlácení prázdné slámy. :kol-27:  :worthy  :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...