Přejít na obsah

Klimatizácia zapne až po piatich minútach


libero1

Doporučené příspěvky

Chcel by som sa opýtať v čom by mohol byť problém - klimatizácia mi začne fungovať v rozhorúčenom aute až po piatich minút, najskôr. Teda keď je von teplota možno 20 stupňov, zapnem klímu - fúka hneď. Ale keď je naozaj horúco - tak najskôr fúka teplý vzduch - dosť dlho - a až potom ide studený - a už potom ok sústavne. Klíma bola vypustená, naplnená - vymenené filtre... Môže byť to, že ju treba ešte raz doplniť - aj keď nedávno bola úplne vypustená a napustená?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkontrolovat stav chladícího média. Pokud je "větší" únik za krátkou dobu tak to u před FL na 99% utíká zátkou na vysoušeči. Stačí na ní nastříkat nějakou tekutinu, např. jarovou, mýdlovou vodu a uvidíš jestli půjdou bublinky. Oprava se dá najít přes Google pokud chce člověk měnit sám. Již mám za sebou :)

libero1>> pokud chceš léčit bebí tak je třeba napsat víc než že jsi nemocný, viz kyselinkův dotaz.

post-46170-0-80334700-1404913799_thumb.j

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

čau taky mě to dělalo, nemohl sem na to přijít co tomu je chladiva dost ale tlaky byly trochu nižší, ale auto chladilo až po 3-5km. A pak sem vypustil ještě olej z kompresoru a bylo ho tam málo tak se vyměnil olej a hle klima chladí jak má ihned. Prostě kompresor vytáhnout vypustit starý olej a dát tam nový a předepsané množství jinak dobře nefunguje regulace na kompresoru a proto to špatně chladí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...