Přejít na obsah

Škoda superb II problém s kufrem


Patrik Supík

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám menší problém a chtěl bych se poradit. Mám superb II, sedan, . r.v. 2009, 1,8 Tsi a nedávno mi začal blbnout kufr. 

Mám twindoor a nejde mi otevřít víko kufru a nefunguje mi ani twindoor manuálně dotykem s tím že víko kufru můžu, ale otevřít dálkovým na klíčích. Zkoušel jsem už vyměnit pojistku, ale nepomohlo to. A chtěl bych se poradit co by to mohlo být, popř. kolik to bude stát, ještě než pojedu do servisu, abych nebyl překvapený. 
 

Díky moc za rady.
Patrik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsem to projel a můj problém tam není řešen. U mě to je tak, že dálkovým klíčem otevřu víko kufru, ale nefungují mi tlačítka na kufru, jak na otevírání, tak na twindoor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám podobný problém r.v.2012.najeto 125000.Při snaze otevřít víko kufru,se otevře cca 1cm a zapípá jako by byla v cestě nějaká zábrana.Po potáhnutí víka ručně to tlačítkem na víku zavírá a otvírá jak má.Co myslíte dráty a nebo nějaký mikrospínač či něco zatuhlé?Dnes žádný mráz.

Editováno: , autor: Kindera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím mám ŠII combi 2012, při otevření pátých dveří mi vzadu v něčem nepatrně lupne a tím se "vyřadí" tlačítko na zavírání dveří když natáhnu ruku na tlačítko u SPZ tak dveře normálně zavřu nebo když na klíči odemknu/zamknu tak to tlačítko vnitřní zase začne fungovat na chvilku nebo ještě stačí otevřít dveře ale musí se něco udělat. Při nastartovaném autě si můžu s kufrem jezdit nahoru a dolu a tlačítka fungujou furt... Nevíte někdo jestli je tam nějaké časové relé nebo někde ve VAGu nastavený čas fungování toho tlačítka? Už se mi na to dívali v servisu tam to nějak fungovalo a po odjetí a dojetí domů to zase přestalo fungovat pak se mi na to díval ještě jeden a ten říkal že by snad přehrání software to mohlo opravit (to jsem zatím nezkoušel)? Dveře jezdí nahoru a dolů normálně i v zimě jen to tlačítko je nějaké jeblé...  Nemáte nějaké zkušenosti s tím?

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 5 týdny později...
V 5. 8. 2020 na 12:25, vikiv35@seznam.cz napsal:

Ahoj kamarádi  můžete my poradit  mám problém  na superbu  my nejde  na, kufru  zámku  pritahnuti  zavřu ho na dvě  svaknuti  a motorek nepritahne  jinak vše  funguje  kde  můžu hledat  závadu  podotýkám  že zámek  mám koupený  nový  

ja mam podobný problém

kúpil som superb 2 r.v2013
zistil som však, že otváranie kufra troška stagnuje.
Niekedy funguje inokedy nie. Ked som sa na to pozrel troška lepšie, tak som zistil, že kufor zle doviera...  
Dnes som znova otváral kufor, kufor sa odomkol, no zostal v dolnej polohe bez pohnutia. Bolo počuť elektroniku, ale to je všetko. Tak som vyskúšal zatlačiť na kufor smerom dole, na klúči som podržal otváranie kufra a voala, kufor sa otvoril.  Viete niekto poradiť? dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...