Přejít na obsah

The limited ŠKODA Black Edition


Hravec

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Me osobne prijde zcela ujete tvrdit, ze predstavuji 8 novych modelu, kdyz se nejedna o vubec nic noveho. Jen zcela normalni davno prodavane auta v nejake konkretni vybave a barve bez cehokoliv unikatniho. Kdo chce, tak nema problem si presne takove auto poskladat i u nas. Co je ale uplne nejzabavnejsi je, ze Black Edition se prodava i v bile barve. :)

Na druhe strane nutno pochvalit, ze alespon v zahranici ma akcni model Skodovky solidni vybavu a slusny motor. Predpokladam, ze u nas by bylo u takoveho akcniho modelu vrcholem vybavy elektricke okna vpredu a radio. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé že výše píšeš že nevidiš rozdíl a teď že se ti to nelíbí...

Naštěstí doby kdy bylo vše povinné a/nebo nebylo na výběr jsou ty tam a je možné si vybírat dle libosti a gusta... naopak jsou tací kterým se nelíbí křídlo RS ani výfuky RS....

 

Po tvých a Pawoukovo připomínkách jsem si to samozřejmě prohlédl pořádně. Každopádně jsem rád, že ti mé plkání, kterým si krátím čas zde na foru přijde zajímavé. Díky. :) Jinak (ne)výfuky u RS jsou taky peklo, to je pravda!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...