Přejít na obsah

Zrezlá tyč řízení


iphonik4

Doporučené příspěvky

Ahoj! Mám Superba FL rv. 2013. 1,8tsi 118kw výbava Elegance. Byl koupen, jako regerenční vůz ze Škoda Plus. Až na drobný oděrek od patníku na "lízátku" je ve stavu zajetého vozu (má 20k). Jen mě při prvním umývání interiéru dost překvapila zrezrlá tyč řízení. Je tohle normální? Jak se to může u tak mladého vozu stát? Dokonce i rámeček vstupu brzdového pedálu ma na sobě rezavé "ďubky". unugymuq.jpg

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Utopenej by nemel byt. Vsechny stitky jsou a datem 3/2013 a jsou bile, nejsou nijak zaspimene, pod sedadlem spojeudce je dokonce puvodni BLuetooth modul. Mam i predavaci protokol ze skoda firemni vozy. Vsechny el systemy maji puvodni stitky a funguji spravne... Tak nevim

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak. Volal jsem prodejci a asi to se tak stalo pres zimu. Rekl mi, ze nemam vahat a auto rozhodne hodit na zaruku do servisu. Nevyloucil ani to zatekajici okno. Tatovi se to stalo o noveho s-classu, takze i v lepsich rodinach se to stava.. Kontroloval jsem vsechny stitky, jak vypadaji sedacky zespod, jak vypada zavazadlovy prostor. Dival jsem se i pod calouneni. Podle me auto vytopene nebylo, ale bud extremni vlhkost, nebo to byl problem s prednim sklem. Dokonce i elektromotorky a veskera elektronika prednich sedadel je puvodni.

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-47::kol-24: Riesite tu blbosti. Je to povrchova hrdza.  V zime si sofer neoklepal topanky od snehu a pri brzdeni ten sneh+voda striekali na tu tyc +plech. A k tej pneu ze je nova. Predosli majitel dostal defekt ktori sa nedal opravit tak musel kupit novu pneu.

 

Ja bi som na tvojom mieste vymenil rezervu za L.P.koleso nech mas rovnaku hlbku dezenu 8mm na prednej naprave. :kol-31: :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyměnil rezervu, aby jsi měl stejný vzorek. 18 se kombinuje pouze s dojezdovkou tj úzkou pneu popř. se 16 ocelí. Ani jednou se nepovede mít stejné pneu. Jo koukám, má 16, to by dost šmajdalo. Chtělo by to radit trošku lépe. Ještě je možnost, že někdo rozrazil kolo/pneu o nerovnost. Na 18 nic neobvyklého. Zkus sundat kolo s novou pneu a uvidíš rok výroby. Pak je jasno, zda to bylo jen o pneu, kterou třeba pilot zničil, když jel na prázdné nebo to rozrazil. Raději bych ale udělal geometrii kol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Waikiki: souhlasim. Na stredu je superb objednany skrz tu zrezlou tyc rizeni. Pry zrejme nekdo utrel tu vrstvu ochranou a potom to ze zimni vlhkosti zrezlo. Nevim, kazdopadne to na zaruku vyfixuji a geometrii necham taky udelat :) kdy jsou vyrobena kola me nejak netrapi. Maximalne se podivam, kdy jsou vyrobene pneu. Ale je mi to celkem sumak. Nejak me spis trapi nedokonalosti v aute, nez na kolech :D (ale ano, odrene kolo nastve).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...