Přejít na obsah

Přední nárazník ze Superba II na Octavia I


Spawn369

Doporučené příspěvky

Zdravým pánové, tak jsem se rozhodl dát si na své auto nějaký ten tuningovy nárazník, jenže po nějakém tom hledání jsem zjistil, že až tak pěkné a decentní Narazniky na Octavii nejsou... Přemýšlel jsem též o RS,ale to si na ni dává snad každý... Na tuningu jsem pak viděl Octavii 1 s naraznikem z Octavie 2 před facelift a opravdu to nevypadalo vbc špatně, takže úvaha přišla hned... Dát tam něco z novějšího co se jen tak nevidá... A zamířil jsem k RS 2 či 3....jenze 3 je drahá moc jelikož je to novinka a do nového nárazníků pak řezat a upravovat ho a v nejhorším kdyby to nešlo, tak zbytečné peníze :( tak jsem přemýšlel o RS2, který je nádherný, jenže své auto spíše ženu do decentního stylu... Takže by to bylo už s nádechem agrese což jsem nechtěl skrz předešlé auto, které jsem hnal právě do undergroundu stylu... Takže jsem volil Superb 1 který má velice podobný nárazník jako O 1 s tím že je mohutnější... Ale přišel pod ruku mezitím nárazník z 2 Superba... Což byla ještě luxusnější výzva...tak jsem začal polemizovat...

pri prohlížení nárazníků vznikl problém, na každé straně širší o 5-7cm... Místo originálního nepasuje skrz světla a železné čelo pod naraznikem, takze se musí pripevnit na origo nárazník....

Takže:

Z origo nárazníku se sundá plastová lišta na kterou se S2 pripevni jen uprostřed jak je SPZ, lišta se nacvakne s naraznikem na auto a označí se kde se S2 řízne...zmizne prostřední uchycení nárazníků a náběh na boční blatníky..znova pripevnit uprostřed zpět na origo nárazník a jednu stranu zahacit pod podběh a druhou stranu doslova natlačit a napacit pod druhej podběh.. Nárazník tak bude držet a těch 5-7cm na stranách je k užitku, že se nárazník krásné chytne za podbehy a nemusí se dovarovat a natahovat a je v celku bez řezání atd... a přichází hraní si s horkovzduskou a zvohybani nárazníku na origo nárazník...

Jestli chcete zachovat origo nárazník O1 tak se na S2 musí vyrezat uchycení mlhovek...pokud budete chtít mlhovky, tak bohužel se musí říznout už do origo O1.... Já jsem vyrezal držáky z S2.... Ale jak tak na to koukám, tak bych tam chtěl i ty mlhovky časem :)

Vrch narazniku S2 bude trochu vycnivat,ale buď ho horkovzduskou nahrejete a zvohnete ho směrem k nárazníků ať zmizne mezera nebo ho dokitujete (nebo laminem)

No posuďte sami jak to vypadá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za me taky ne. Neber to nijak spatne, je to ciste muj nazor, ale zde na foru jsem videl jen malo hroznejsich veci :) K tomu autu se to vubec nehodi, nepasuje to tam a tuzing z toho primo cisi. Nazyvat tuto upravu decentni mi pak prijde uz uplne mimo. Ale jak rikam, je to jen muj nazor, hlavne ze tobe se to libi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pořádku, proto jsem se ptal Libera proč se mu to nelíbí, vyslechnu považuji a třeba něco změním, ale ztm to tam nechám a dodělám ještě :) dodělal jsem to v den odjezdu na Relaxační meeting Pardubice (jeden z největších v cr) a byl jsem vcelku překvapen ze to udělalo pozitivní ohlasy u lidí :) a to neříkám u nás jak se to lidem líbí, ztm jste první 2 co se ohlásili negativně, takže určitě si z toho nic nedělám a budu pokračovat :)

Jinak oproti tomuhle mám decent... Mám zaoblenej nárazník, který se tam hodí daleko více než tohle... a9u3etar.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Libero, pročpak?

 

tu to mike_k popísal aj za mňa...

Za me taky ne. Neber to nijak spatne, je to ciste muj nazor, ale zde na foru jsem videl jen malo hroznejsich veci :) K tomu autu se to vubec nehodi, nepasuje to tam a tuzing z toho primo cisi. Nazyvat tuto upravu decentni mi pak prijde uz uplne mimo. Ale jak rikam, je to jen muj nazor, hlavne ze tobe se to libi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spawn369 také se ti moc omlouvám, ale ani mě se to nelíbí. Možná, kdyby ta maska a lišta pod světlama byly stejnou barvou, tak by to vypadalo líp. Zus to schválně v PC přebarvit, zajímalo by mne, jak by to vypadalo. Na můj vkus je to až příliš nízké. Každopádně nejdůležitější je, že se to líbí a vyhovuje tobě ;). Na druhou stranu je to zajímavý pohled na alternativní změnu vzhledu. Takže ti i děkuju, že jsi ukázal, jak by ten nárazník vypadal na autě. Možná o tom uvažovalo víc lidí, ale nikde to nenašli a netroufli si na to, aby to realizovali. Přeju hodně štěstí při dalších úpravách.

Editováno: , autor: repkin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ano já to budu dávat do barvy auta ještě... Nárazník jsem sehnal v úterý a v pátek už jsem jel do Pardubek na tuning což je odeme 150km... Takže po práci do garáže od 6 do 11 do noci každej den... Takže to není 100% dodělaný... Čekám ještě na superb mlhovky a tu prostřední lištu, nakonec ho zcelým do jednoho nárazníků a dokituju a poupravym uchyty origo nárazníků kvůli sundání (šrouby jsou pod černou listou)

Jinak v příštím tydnu bych měl mít koncovky z Octavia III RS takže si budu ještě hrát na zadečku :)

Mě předchozí auto bylo ještě níž, takže O1 je pro mě stále vysoko :) a jinak budí naživo lepší dojem podle lidí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...