Přejít na obsah

Octavia II po nehodě.


Mario02

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

kolegovi se podařilo nabourat Octavii II kombi 4x4 1.9 TDI 2004 na předek o nízkou betonou zeď. KO jsou chladičovka, vyztuha, naraznik, světlo, airbagy od řidiče a spolujezdce, pásy asi nějaký z chladičů.

 

Měl bych ohledně toho pár dotazů. Šrouby na chladičovce jsou opravdu hvězdice v rozměru 9 nebo ta 8 tam je tak na volno? Chladičovka je jeden typ pro všechny motorizace? Vyztuhu shánět i s ochranou pro chodce nebo postačí bez ní když původně byla s? Jednotku airbagu lze reaktivovat, je na to nutno specialního načiní nebo postači HEX-CAN kabel? Palubku je evidentně potřeba novou, liší se nějak nebo jsou všechny identické, na co si případně dávat pozor? To stejne s pásy musí se shánět podle čísel nebo je to jedno?

 

Předem díky za odpovědi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

škoda,že sa niekedy v češtine strácam...

Měl bych ohledně toho pár dotazů. Šrouby na chladičovce jsou opravdu hvězdice v rozměru 9 nebo ta 8 tam je tak na volno? Chladičovka je jeden typ pro všechny motorizace? 

 

..a to nie som najmladší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Palubky se budou lišit jestli facelift (možná jen vzhledově, u Fabií a Octavií to bylo i rozměrově když jsi chtěl předfl napasovat na fl a obráceně), nebo předfacelift. Chladičová stěna by měla být nejspíš stejná, rozdíl bude v chladiči jako takovém, jestli s bez klima/AC/klimatronik a dále i podle motorizace. Torxy to chce mít u škodovky celou sadu, pak to neřešíš, některé tisícíhrany jdou očůrat většíma torxama. Pěkná sada se dá sehnat za 250,-Kč. Je to můj Fabiáckéj laickej názor, tak to ber s rezervou. Snad doplní zasvědcenější. Ostatní věci nemám tušení.

Editováno: , autor: repkin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...