Přejít na obsah

dym BJB na volnobeh. v tahu nic


tomec77

Doporučené příspěvky

zdravim borci,

 

hladam ale nevidim tu podobny problem ako moj. Mam O2 BJB r.v 2005. ked auto stoji zohriate a poriadne zosliapnem plyn na volnobeh zadymi dost z vyfuku. v tahu to nerobi (povedala kocka ked mi pozerala na vyfuk). Ziadna strata vykonu, naftu som skusal vseliaku uz. Jazdim dost dialnice cize auto dostava obcas zabrat. Robi to aj s chipom aj bez chipu. Prikladam video ktore som nakrutil. Bojim sa ci prejdem na emisnej s tym.

Budem vdacny za kazdy nazor,

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U BJB je to normální, také mi to dělala. Na emisích se vůbec neboj, vždy mi to prošlo a byl jsem hodně pod limity, které jsou stanovené. Občas jsem do nafty nalil aditiva a lehce se to zlepšilo.

Ale jak říkám, k tomuto motoru to patří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vdaka. tak som kludnejsi. Nikdy predtym som tomu nevenoval pozornost ale niesom si isty ci to predtym robilo alebo sa to zacalo len nedavno. Mam to chipnute, myslim ze kvalitne ale dymilo to takto aj bez chipu.Mozno trosku menej kedze islo menej nafty pri zosliapnuti,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno skúšal som.v spätnom zrkadle nevidím nič tak som povolal priateľku. Išla za mnou druhým autom A snažila sa má držať. Obiehal som ju atď. Tlačil som auto na dvojke trojke aj štvorke A vravela že vôbec nič. Iba na semafore keď som vyhulil jednotku na max tak že trochu zahulila. Ale inak vraj nič. Má najazdené že vraj 195000km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...