Přejít na obsah

Jaké žárovky do Fabie 2 s optikou


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ak máš zvlášť denné svietenie, tak ich kúp. Nejaký ten rok vydržia určite, s trochou šťastia aj viac. Lepšie legálne svietenie do Fabie nezoženieš.
Ak nechceš dávať tak veľa peňazí, tak ešte môžeš skúsiť Silverstar 2.0. Svietia takmer rovnako dobre, majú papierovo dlhšiu životnosť a väčšinou aj nižšiu cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No koupil jsem osram night breaker unlimited.. zítra zjístím jak svítí za úplné tmy .. dnes jsem je zkoušel za šera a zdá se mě že svítí luxusně .. jen bych ty světla o malinko zvedl ale to by už osilňovaly .. škoda. Ty žárovky by zvládly delší dosvit než těch nějakých mým odhadem 100m co mají..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zájdi do servisu s úplne prázdnou nádržou a prázdnym kufrom a popros ich, aby ti to nastavili. Alebo ak budeš mať natankované, tak ich popros aby ti to nastavili o milimeter vyššie. Bude to svietiť akurát, ale s tým, že pri plne naloženom aute budeš už musieť asi korigovať, lebo budeš oslepovať. Aspoň toto bol jediný prípad keď na mňa blikali pri naloženom aute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

ano..tyhle mám...Edit..mám ty unlimited....:-)a samozřejmě mám dení svicení..jinak taky budu nastavovat světla..tlumené svítí moc dolů...dálkové moc nahoru...pak je mezi jnma jakoby mezera kde nesvítí nic.....

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám někdy od 10. srpna ty osram unlimited.. stály dost peněz až se mě z toho peněženka při koupi kroutila ale svítí krásně.. proti klasickým žárovkám bych řekl že jsou hlavně jasnější i ve větší vzdálenosti.. ale bylo potřeba řádně nastavit světla.. až na 2. pokus se jim to ve škodovce podařilo .. svítí jako dálkové ale asi metr a půl nad zemí. Přesně na spz jiným autům .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar borci, rád bych znal váš názor. Jedna se, že z blížícím se podzimem jsem zjistil, že muj rombudka svítí nejhůř ze všech aut které jsem kdy měl. Jsem ochoten zainvestovat taky do těch drahých Osramek H7night....... Ale vyplývají ztoho dvě otázky.

 

1,-používám origo denní svícení -tedy bych stále svítil těmi Osrami a nevím jak dlouho by vydržely.

2, koupil bych mřížky do narázniku pro mlhovky (nemám ) ale misto mlhovek bych dal kulate LED denní svícení. A hlavní světla používal jen v noci.

je toto řešení možné a nebude problém na STK/policajti? mřížka 2x200kč,světla cca 500,- Vlezou se ty světla to otvorů pro mlhovky v těch plastech? Mají průměr cca 7cm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím že pokud budou mít ty ledky homologaci takk na tebe ani policajti ani stk nemůžou.. Nevím teda jaké mřížky myslíš.

 

Ale pokud chceš těmi nightbreaker unlimited svítit tak jejich průměrná životnost je 250 hodin co jsem se dočetl.. Klasická H7 má prý průměr 1000 hodin.. samozřejmě jedna cesta po D1 jim ubere určitě 10 hodin svícení .. Já bych si takové žárovky na neustále svícení nekoupil.

 

Jinak se taky prodávají mřížky s led mlhovkama už přidělanýma ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mřížky myslím normální originální díl ten černý plast do nárazníku akorat s kulatou dírou pro mlhovku.

http://www.autotypautodily.cz/cz-detail-186580-krytka-mlhovky-fabia2-roomster-leva-dpa-cn-5j0853665-9b9.html

Kulate LED z Aukra prý to homologaci má , ale kdoví jakou.

Jo na FII jsem právě mřížky s už namontovanám svícením ještě nikde nenašel, a ta cena pro FI tak to je taky raketa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaka je zivotnost tech Osran silvestrar, nasel jsem je v brne par za 200 korun, tak jestli se oplati do toho jit... je svitivost o poznani lepsi nez klasicke fabricke H4? nebo je lepsi zainvestovat 350kc a vzit nightbrakery? mam na aute denni sviceni, ale ted prez zimu budu stejne svitit furt velkyma svetlama..

diiik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...