Přejít na obsah

Trhanie pri jazdení


Bodo17

Doporučené příspěvky

Zdravím, chcel by som sa opýtať či niekto nevie poradiť v mojom prípade. Mám fábiu 1,2 HTP 2003 a keď jazdím a držím otáčky alebo teda idem na jednej rýchlosti pravidelne trhá :). Je to skoro ako skapínanie ale otáčky neklesnú a ani to neskape len to robí také trhanie. Bol som na diagnóze a našlo to 3 problémy: 1, potenciometr zpetného vedení vyfuk. plynu (signál príliš malý). 2, hlavní rele (chyba v elektrickem obvodu). 3, rada valcu 1, system odmenovaní paliva (systém príliš bohatý) ... Chcel by som vedieť čo to môže byť, či to je niečo z toho a ak hej čo to je (nejsom znalec) a či je to moc zle :) díky
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jasně že dá, jezdím tak už nějaký rok :kol-28: . Normálně si podle těsnění vyrobíš obrysově stejnou podložku jen bez děr (pouze na šrouby) a dáš to mezi EGR a přírubu od klapky. Pak se ale musíš smířit se svítícím checkem na palubce. Nebo druhá možnost, nechat si za úplatu (něco kolem 3t Kč) "odstranit" EGR z ŘJ, tak jako to mají pozdější ročníky. A je levnější a check se dá před emisemi smáznout (na emise to vliv nemá) a pod dobu STK ti vydrží nesvítit. Rozsvěcuje se až tak po 80-100 najetých km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...