Přejít na obsah

Dálniční známka - výměna na poště


SkodaRapid

Doporučené příspěvky

Příští týden pravděpodobně budu potřebovat dálniční známku. Na internetových bazarech jsem si všiml, že lidé prodávají použité dálniční známky. Říkal jsem si, proč kupovat 10ti denní za 350Kč, když bych mohl mít roční třeba za 500Kč. Jde o to, že špatně vyplněnou dálniční známku lze vyměnit na poště. Jde jen o to, abych měl oba díly. Příjdu na poštu, řeknu, že jsem se při vyplňování spletl a že bych chtěl novou :-) Rozumím tomu dobře? Máte s tím nějaké zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsi náhodou z "Prajska"?

Dle čísla známky se dá zjistit, kde a kdy byla prodána. Přijít po 1/2 roce s tím, že jsem se při vyplňování spletl, a to ve všech znacích, hmm, hodně odvážné. To je menší riziko jí neměnit a rovnou vylepit.

Ale ruku na strdce, 300 tis. na auto máš, komunikace používáš a těch 1,5 tis. na rok za známku je fakt problém? Pokud ano, tak se těm dálnicím vyhni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedivím se mu, že je to problém, vzhledem k tomu, jak naše komunikace vypadají, díry nejsou označené a díky tomu musím neustále opravovat auto a to nejezdim jak prase. Navíc na čím dál více benzínkách musíš za WC platit, odpočívadla se ruší, všechno je tam xkrát dražší, než kdekoliv mimo dálnici, takže mne osobně to třeba problém dělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo nezjišťuje kdes ju kupoval. Neříkáš nic, prostě dojdeš na poštu s vobouma kusama, dáš pade a deš. V nejhorším případě Ti mohlo zrovna tadyk na vejletě prasknout čelní sklo tak že hos musel vyměnit. Já ju ztrhával kvůli emisní plaketě ať je dole, kdybych ju náhodou nekupoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...