Přejít na obsah

řadící páka - opotřebení


memory2

Doporučené příspěvky

Mám nejato 35000 km a řadičku mám oloupanou kolem dokola. Vůbec nechápu jestli je to jen u mě nebo je to prostě taková kvalita. Jak jste na tom s řadičkou ostatní ? Nevím jestli je to na reklamaci ale už jsem zkoušel reklamovat prošoupanou sedačku a to neprošlo takže tohle bude stejnej přpad. Myslím že to neuznají. Je pravda že jezdím s rukou na řadičce takže na ní často působí vlhko a teplo, ale měla by to být přece kůže ne ? Zatím mi to přijde že je to spíš koženka od větnamců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám 95tis, nechávám ruku na páce (taky kožená) sem tam při jízdě po Praze a nic se neloupe ani neošoupává. Jen mám vůli v tom madle, takže to při řazení pocvakává...ale novou kvůli tomu kupovat nebudu.

 

Je to tím, že někdo má agresivní pot....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně všechno svedou na agresivní pot, ale že ty sračky do nás hrnou ze všech stran si nepřiznají!!! :kol-26: Jinak brácha na 14 let starým pasatu o najetech 250ti km má kůži pouze oleštěnou. :kol-47:  Takže to není potem ale kvalitou jejich rádoby kůže!!! :kol-44:  Reklamovat a nedát se. Opotřebení bych bral po 200ti km ale po 30ti je to málo! :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to uspesne reklamoval, nerekli ani popel, autosalon si to tedy nelajznul, poslali foto ŠA a ti to uznali. Taky nejdrive manik ze salonu pronasel kecy o potu, ci o prstenu co nosim na prstu, tak jsem rekl, ze s tim at jdou do prrr, ze mam auto za 600tis a najeto 30tis a ze se nebudu koukat na vojebanou paku ktera vypada hur nez u frantika co ma 2x pretoceny tachák :)   Druhy den melo auto novou paku, vymeny na pockani nez jsem stacil dohulit cigo byla vymenena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čo národ žiada to má 

 

 

mám na Felicii originál kožený volant s koženého paketu /čierny , čierne prešitie / , je to luxusná koža , pevná , so svojimi chybami a mimoriadne kvalitná - veľakrát som do nej ťukol klúčom , nehtom alebo iným a nikde stopa po poškodení ,,, Na OII mám volant kožený s príslušenstva , dávam na neho pozor ako sa len dá a okrem toho že som o neho zavadil nechtom som z neho vyšklbol 0,5cm hlboký kus , neviem s čoho je to vyrobené ale okolo kože to myslím ani nešlo , pretože tá kvalita je neskutočne biedna , navyše aj na omak je to iné ako tá stará feliciová vec ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to nejspíš jak tu myslím Napalm psal o agresivitě potu, když jsem chodil na strojárnu, měřili nám v laboratořích kyselost a množství potu na dlaních a někteří se ani nesměli podívat, natož pak sahat na některé přesná měřidla, lapované měrné stoly a měřící kostky nebo jak se to jmenovalo.... základní měření spec. jakoby lakmusovým papírkem a následně přesné elektronicky, elektroda v dlani... a to se psal rok 1985

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim nejak se mi na ten pot nechce verit, volant mam jak novy, me to proste prijde jsko spatna kvalita, jak kdby to proste bylo spatny na otěr. Ta paka neni ani nikak rozlestena, zacne se to loupat vzdy na jednom miste, mezi znakem a kuzi. A to sem po vymene hooodne omezil to, ze na ni ruku pri jizde nechavam. Moje ruce spis trpi ze jsou suchy nez aby se potily. Loupe se jen takova velmi tenka svrchni vstva, jak kdyby byla paka obarvena a loupala se jen ta barva. Preste kvalita na pikacu, by mne zajimalo jak velky je to globalni problem, nebo sme fakt jen jedinci co neumi drzet paku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...