Přejít na obsah

Digitální hudební adaptér k Autoradiu STREAM bez MP3


Doporučené příspěvky

Cau, mam stejne radio ve stejnem aute a presne tento adapter uz cca rok pouzivam. Kvalita zvuku je skvela, naprosto srovnatelna s CD. Ovladani funguje jak z radia tak z multifunkcniho volantu presne jak bys ocekaval. Objednaval jsem ho ze zahranici, ale vysel stejne draho, takze nyni bych klidne koupil primo z toho odkazu.

 

Nevyhody tohoto reseni:

1. Po zapnuti radia pomerne dlouho nacita pisnicky (2000 pisnicek cca 10 - 15 s), takze chvili nic nehraje. Nic co by nejak zasadne vadilo.

2. Nemuzes bezhlave mackat prepinani pisnicek, protoze takto obcas adapter zamrzne a je potreba vypnout a zapnout radio. Prakticky to ale neni problem, neni duvod neustale mackat tlacitko dalsi/predchozi pisnicka. Za celou dobu mi to zamrzlo tak 2x, takze opet nic zasadniho.

3. Adapter ma chybne zapojeny AUX vstup (jack). Pisnicky z flashky nebo SD karty hraji spravne, ale AUX vstup ma prohozene kanaly. Takze bud muzes prohozeni kanalu pri pouziti vstupu jack ignorovat, nebo si vyrobit propojovaci jack <-> jack kabel s prohozenymi kanaly (takto jsem to vyresil ja).

 

Vyhody:

1. Kvalita zvuku (jak z flashky tak pres jack).

2. Adapter ukryjes do prihradky a vse vypada jako originalni reseni s CD menicem.

3. Jednoduche zapojeni.

4. Prijatelna cena (nez resit nakup a montaz napr. Bolera).

 

Vic me ted nenapada, kdyztak se ptej. Urcite bych tento adapter koupil znovu. Jsem spokojeny.  :kol-47:

 

PS: Odkaz funguje, jen je potreba umazat konec...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Řeším stejný problém s rádiem v autě, které nepodporuje MP3 a líbí se mi tahle věcička YATOUR YT-M06 VW12. Mám OII MR 2007 (výroba 12/2006) a v ní Cruise, podle infa z webu by to na něj mělo frčet, tak snad nekecají. Ale tím, že mám v Cruise klasicky 1 CD, žádný měnič, půjde mi to připojit?

 

Nemá to špatný vliv na hovory přes bluetooth? Teď mám iphone propojený s BT HF a na Maxidotu se mi ukazuje kdo volá, čísla atd...Bojím se, aby se to nějak nerozházelo.

A poslední otázka na vás, co už to máte nainstalované, jak to pak je se seznamem skladeb, je klasicky vidět na rádiu a kolečkem lze vybírat song?

 

Díky. Hrubos

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ze nyni nemas CD menic je podminka. Jinak bys ho musel odpojit (zapojuje se to misto CD menice). Na HF to nebude mit zadny vliv.

Na radiu jde videt, jakou ze 6 slozek mas prave vybranou, jestli mas zaple nahodne prehravani a dale jde videt cislo pisnicky. Jinak nic. Pisnicky jdou prepinat uplne stejne jako bys mel CD menic (takze vcetne MF volantu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom digitálním tuneru přemýšlím již čtvrt roku, vyjdte to asi nejrozumějš. Na webu se dá sehnat za 1550,- http://www.9000.cz/komfortni-a-bezpecnostni-jednotky/digitalni-hudebni-adapter-yatour-yt-m06-vw12 Pořád si nejsem jistý jestli do toho jít. Na druhou stranu to vyjde na necelých 1700,- Kč i s poštou a když bych ve svém vozu r.v.2005 chtěl jiné rádio, musím řešit gateway, která se prodává za cca 800,- + nakódování nové gateway. Co jsem zjišťoval, tak to není prdel a sám bych se do toho asi nepouštěl. => další finance. Jelikož mám MFD2 a funkční GPS anténu, tak by se mi líbil amundsen cca 4000 a více, amundsen+ cca 6000 a nebo třeba bolero 4000, které má však své mouchy. Celkově by mě tedy změna rádia vyšla na nějakých 8000,- v případě Amundsen+, rámečku pro radio.  Beztak bych ale neměl USB vstup.

 

Ve finále je to tedy nějakých 1700 vs 8000,- Kč. Nicméně v mém MFD2 chytám hodně mizerně FM signál... Takže co teď? Vzít tuner za 1700 a oželit FM vysílání a nebo našetřit cca 8 litrů a jít do lepšího rádia? Dále je také otázka, za kolik by se případně dalo prodat mé MFD2 Nexus (myšlenko na kolik by ta změna ve finále přišla) A teď babo raď. Mám dillema :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Minulý měsíc jsem byl ve firmě, kde se zabývají auto-elektrem a auto-audiem. Chtěl jsem namontovat tento hud. adapter. Teď si nejsem jistý, zda Yatour YT-M06 VW8 - v jeho manuále sedí rok výroby mé OII, nebo zda Yatour YT-M06 VW12 - v jeho manuále sedí typ rádia.

Po 30 min., co měli auto na dílně mi sdělili, že to bohužel nejde spárovat, flashka na chviličku v adaptéru aktivní (svítila) poté definitvně konec. Prý zkoušeli ještě takový téměř stejný hud. adaptér jen o jiného výrobce, tvářil se prý uplně stejně.

Docela mě to překvapilo, nemáte někdo tipy?

 

Mám OII r.v.2006/12 (model 2007). Rádio Cruise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím, nemá někdo zkušenosti s tím, že v yatour u funguje aux v poho, ale s USB si rádio stream prostě neporadí? Už jsem zkusil snad všechny možnosti, jak v zapojení, tak výměny Flash disků a různých formátů písniček. Díky

Editováno: , autor: Ajmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me je to rozhodne chyba toho digitalniho changeru. V zapojeni chyba byt nemuze, to by nehral ani AUX. Zkousels treba misto flashky pouzit SD kartu? (To je jen takovy napad, cekal bych stejny problem jako u flashky.)

 

Jinak flashku mam naformatovanou na FAT32 (je to 16GB flaska). Na flashce mam slozky CD01, CD02, CD03, CD04, CD05 a CD06, jinak nic. V kazde slozce mam pouze soubory MP3 nebo je slozka prazdna. Pisnicky jsou VBR 190 kb/s 44,1 kHz a nemaji zadne tagy. Samozrejme snad nic z toho nemusis dodrzet, ale toto mi fungovalo vzdy, takze je to jistota. Prikladam ti i pisnicku, kterou jsem prave zkopiroval z flashky z auta, jen pro jistotu. Takze zkus na flashku dat jen tuto pisnicku, treba do slozky CD01, a zkus to. :kol-33:

 

Jo a setkal jsem se s flashkou, ktera v PC fungovala, ale s changerem ne. Sice pises, ze jsi zkusil i jinou, ale zkus jich treba jeste vic. :kol-32:

 

All-American Rejects - Gives You Hell.mp3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...