Přejít na obsah

Digitální hudební adaptér k Autoradiu STREAM bez MP3


Doporučené příspěvky

Mám adaptér YATOUR YT-06 VW12D a rádio Stream bez MP3. Po několika pokusech mě to přes USB vzalo jenom prahistorickou 1GB flešku a 1GB kartu přes USB čtečku. Větší kartu ani větší flešku to vzít nechce. Při všech pokusech sem měl nahraný stejný složky CD01 až CD06 se stejným obsahem. Gigový věci načte okamžitě, s většíma ani ťuk. Asi pude na reklamaci.

 

EDIT:

Tak kartu, i 16GB, přes SD slot načte v pohodě, ale jak ju dám do USB čtečky, tak ani ťuk. Tož teď su z teho jelen...

Editováno: , autor: Petr623
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Nemáte někdo zkušenosti s tímto  Audiolink cd changer menic, nahrada Audi, Skoda, VW, Seat ? Špatná kvalita mp3, když přehrávám z flashky nebo karty. Jakoby to škvrčí do repráků, ale když dám cd tak hraje čistě. Nejlepší kvalita mp3. Nevíte někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
V 16. 8. 2014 na 12:02, LucasCZE napsal:

Cau, mam stejne radio ve stejnem aute a presne tento adapter uz cca rok pouzivam. Kvalita zvuku je skvela, naprosto srovnatelna s CD. Ovladani funguje jak z radia tak z multifunkcniho volantu presne jak bys ocekaval. Objednaval jsem ho ze zahranici, ale vysel stejne draho, takze nyni bych klidne koupil primo z toho odkazu.

 

Nevyhody tohoto reseni:

1. Po zapnuti radia pomerne dlouho nacita pisnicky (2000 pisnicek cca 10 - 15 s), takze chvili nic nehraje. Nic co by nejak zasadne vadilo.

2. Nemuzes bezhlave mackat prepinani pisnicek, protoze takto obcas adapter zamrzne a je potreba vypnout a zapnout radio. Prakticky to ale neni problem, neni duvod neustale mackat tlacitko dalsi/predchozi pisnicka. Za celou dobu mi to zamrzlo tak 2x, takze opet nic zasadniho.

3. Adapter ma chybne zapojeny AUX vstup (jack). Pisnicky z flashky nebo SD karty hraji spravne, ale AUX vstup ma prohozene kanaly. Takze bud muzes prohozeni kanalu pri pouziti vstupu jack ignorovat, nebo si vyrobit propojovaci jack <-> jack kabel s prohozenymi kanaly (takto jsem to vyresil ja).

 

Vyhody:

1. Kvalita zvuku (jak z flashky tak pres jack).

2. Adapter ukryjes do prihradky a vse vypada jako originalni reseni s CD menicem.

3. Jednoduche zapojeni.

4. Prijatelna cena (nez resit nakup a montaz napr. Bolera).

 

Vic me ted nenapada, kdyztak se ptej. Urcite bych tento adapter koupil znovu. Jsem spokojeny.  :kol-47:

 

PS: Odkaz funguje, jen je potreba umazat konec...

Ahoj, prosimtě můžeš sem dát fotky jak jsi vyřešil ukrytí adaptéru do přihrádky ? Vyvrtával jsi do ní díru ? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím,

byl jsem odkázán zde ohledně možnosti zprovoznit AUX(a další připojení externí hudby) v rádiu Stream bez MP3. Ve výše uvedeném odkazu ahifi-yatour je komentář někoho, komu adaptér nefungoval v OII 2005 taky Stream bez MP3. Já mám OII r.v. 2006. Bylo více druhů autorádií Stream Bez mp3, nebo je případně něco, čím bych se mohl řídit, abych zjistil, že mi to bude fungovat ještě než to objednám? Moc děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mam OII vyrobenou v roce 2005, modelovy rok 2006, Stream bez MP3 a funguje to krasne. Tezko rict, proc mu to nefungovalo. Pro radio se to tvari jako CD menic, takze to podle me musi zvladat jakykoliv Stream. Muzes zkusit hodne dlouho podrzet tlacitko MENU, nejdriv se zobrazi informace o sile signalu atd., tak tlacitko drz porad a za chvili se zobrazi nejake verze. Udelam to same a muzeme to porovnat. Ale jak jsem psal, myslim si, ze to musi fungovat na kazdem Streamu.

 

EDIT: Tak jsem si vzpomnel, ze jsem to uz kdysi fotil a nasel jsem to...

 

IMG_20150326_165432.thumb.jpg.675c0c27c7b2ebf2527087c130cb19be.jpg

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, palix91 napsal:

a jak dlouho se má to tlačítko držet? držel jsem ho asi minutu a dostal jsem se max na sílu signálu :D

 

Hmm, moje chyba. Zkousel jsem to a skutecne se nic dalsiho nezobrazi. Jeste jsem si vzpomnel, ze jde podrzet INFO, tak jsem to zkusil, ale to zase jen vypise VIN a nejake dalsi podivne cislo. Ted jsem nekde nasel, ze pro zjisteni verzi komponent radia se maji stisknout obe sipky soucasne, tak to zkus, snad uz to tentokrat vyjde. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes mi dorazil adaptér, díky návodům různě na netu nebylo vytažení rádia žádný problém až na odpojení konektorů se kterými jsem se chvíli pral, ale nakonec se povedlo hlavně díky jakémusi videu na ytb které jsem viděl už dříve, které jsem si matně vybavil s tím, že dotyčný pro odpojení hrábl pod rádio :D . Po připojení odzkoušeno přehrávání hudby přes AUX, o ten mi šlo především, a funguje a hraje to perfektně. Trošku mám obavy o kablík, který se měl napojit na kostru. Plochou koncovku jsem zasunul do mezírky mezi plastovou zástrčkou kabeláže do rádia a kovový obal rádia. Doufám že nevypadne, případně to jindy dořeším lépe( bude stačit lepnout to izolačkou na rádio?). Pak jsem přemýšlel kam to vyvést a vzhledem k tomu, že osvětlení v přihrádce před spolujezdcem nesvítilo a nijak jsem si nevšimnul, že by mne to nějak omezovalo, sundal jsem krytku světla a protáhnul tudy kabel. Voilá hraje to super, přihrádka jde zavřít(i když zvažuju ještě pořízení plochého aux kabelu), mobil můžu mít v držáku v ofuku, zároveň nabíjet a přepínat písničky. Je to fajn, moc děkuji Lucasovi za tip :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No,... toto mě taky mohlo napadnout když jsem přemýšlel kam s tím :D, znova děkuju. Já jinak s elektrikou nejsem moc kamarád a ideálně co nemusím nedělám, ale svěřím někomu kdo ví co dělá... Jinak jsem narazil na jednu věc, kterou jsem snad vyřešil a to, že při přehrávání hudby přes AUX když připojím ještě nabíjecí kabel, dochází k rušení. Objednal jsem si jakousi zázračnou věcičku - odrušení - (foto dole), z obou stran má 3,5mm jack díru a dám ji mezi adaptér a telefon. Tak snad to pomůže (nemůže mi to třeba vybuchnout nebo tak něco? Je to sranda za 70Kč eBaye), až to dorazí dám vědět.

 

odruseni.thumb.jpg.7afc1b71a81721bdf826017ff7d27216.jpg

Editováno: , autor: palix91
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jisty, jestli to pomuze.

 

Kam zapojujes nabijeni telefonu? Do USB na tom Music Changeru? Na to to asi neni stavene a asi to muze delat problemy. Pokud to zapojujes jinam, zkus si overit, jestli to ruseni negeneruje primo telefon. Proste do telefonu zapoj sluchatka a poslouchej, co to dela pri nabijeni a prehravani zaroven. Nektere telefony s timto maji problem a proste do sluchatkoveho vystupu pronika nejake to ruseni. Pokud je to tvuj pripad, pochybuju, ze to vyresis jinak nez novym telefonem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdar Lucas, vidím, že sa do toho troška vyznáš....idem si zaobstarať Yatour menič tiež, len ja ho chcem hlavne kvôli AUX. (rádio škoda stream - bez MP3, oct2 2008) Zaujímalo by ma čo znamená prehodenie kanálov na AUX. Vôbec to teda nehrá, alebo hrá - hrá inak? Tiež sa chcem opýtať, keď tam zapojím MP3, ako to bude vyzerať na CDC? Bude tam hrať na CD1? Bude sa mi normálne dať prepínať pesničky a zložky cez MP3? Či si musím v MP3 vytvoriť zložky CD1 - CD6? Som z toho mimo tak prepáč za toľko otázok. Budem ti vďačný za odpoveď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud planujes vyuzivat vyhradne AUX, tak ti doporucuju koupit si STREAM s podporou AUX a natahnout original kabel. Vyjde te to levneji a budes to mit jako z fabriky.

 

Pokud chces Yatour, tak tady mas odpovedi:

 

Zaujímalo by ma čo znamená prehodenie kanálov na AUX. Vôbec to teda nehrá, alebo hrá - hrá inak?

Prohozenim kanalu AUXu jsem myslel, ze to co ma hrat z levych reproduktoru hraje z pravych a naopak. Hrat to tedy bude v kazdem pripade, jen budou proste prohozene kanaly. Jak jsem uz asi psal, vyresil jsem to upravou kabelu s jackama na obou stranach, ktery dostanes k Yatouru. Kabel jsem rozstrihl a znovu spojil s tim, ze jsem kanaly prohodil.

 

Keď tam zapojím MP3, ako to bude vyzerať na CDC? Bude tam hrať na CD1?

Myslim, ze to zobrazuje, ze v jednotlivych pozicich nejsou CD, krome CD5. Takze to zobrazuje CD5, pisnicka 1 a cas bezi do nekonecna. Proc to neudelali na CD1 nevim, proste je to takto.

 

Bude sa mi normálne dať prepínať pesničky a zložky cez MP3? Či si musím v MP3 vytvoriť zložky CD1 - CD6?

Pokud cokoliv pripojis pres AUX, nemusis slozky CD1 - CD6 vubec resit. Jedine co z radia (pokud mas MF volant, tak i z volantu) pujde ovladat je hlasitost. Pisnicky si budes prepinat primo na MP3 prehravaci.

 

Pokud mas nejaky dalsi dotaz, klidne se ptej. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za expresnú odpoveď. Ja mám pod lakťovou opierkou aux vstup, ale moje rádio ho nepodporuje. Neviem, možno predchádzajúci majiteľ z nejakého dôvodu rádio menil. V každom prípade mi to vychádza na rovnako...50€ za yatour, alebo 50€ za rádio Stream MP3, kde by som asi musel tiež niečo dorábať.

 

Nie som odborník na také veci :-)...

 

Dík ešte raz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Pred nejakou dobou jsem Yatour vymenil za spojeni s mobilem pres bluetooth, tak kdyby mel nekdo zajem, muj Yatour muze byt na prodej. Jen bych ho musel vytahnout z auta, ale to by snad nebyl problem. Ve Zline nebo Brne bych i mohl pomoct se zapojenim a nakodovat radio, aby nevypisovalo chybu CD menice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
V 3. 2. 2020 na 11:52, LucasCZE napsal:

Pred nejakou dobou jsem Yatour vymenil za spojeni s mobilem pres bluetooth, tak kdyby mel nekdo zajem, muj Yatour muze byt na prodej. Jen bych ho musel vytahnout z auta, ale to by snad nebyl problem. Ve Zline nebo Brne bych i mohl pomoct se zapojenim a nakodovat radio, aby nevypisovalo chybu CD menice.

Zdravím, chci se dotázat na způsob propojení rádia s telefonem. Použil jste buetooth A2DP modul či něco jiného? Mám rádio Stream. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...