Přejít na obsah

Vôla v riadení (hrká volant)


BourneSVK

Doporučené příspěvky

Vie mi niekto poradiť čo sa dá robiť s tým ak je v riadení mierna vôla? Keď pootočim trochu volantom kolesá sa netočia hneď ale tyč od volantu až do motorového priestoru áno. Vôla teda bude zrejme niekde v motorovom priestore. Dá sa to nejako vyriešiť aj bez investícií? Niečo opraviť? Alebo je tam nutná výmena súčiastok? Nerád by som do toho moc investoval, chcem to auto predať a ak sa to dá svojpomocne opraviť bol by som rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrejme pôjde o prevodovku riadenia. Vie mi niekto poradiť ako ju vymontovať? Keď uvoľním tyče riadenia od kolies a 4 šróby čo držia prevodovku riadenia ako ju dostanem dole z volantovej tyče? Snažil som sa nájsť na internete nejaký dielenský manuál no márne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Bourne! Řízení se dá demontovat i bez nutnosti demontovat celou nápravu. Stačí Ti povolit čtyři šrouby co drží řízení (v motorovém prostoru) a tisícihran pod volantem a stáhnout čepy řízení a máš to venku. Na ty čepy je dobré použít stahovák. Někdo ty čepy vyklepne kladivem, ale pokud jsou zapečené, tak bez stahováku s tím nehneš. Pokud bys chtěl fungl nové origo řízení od výrobce TRW, mám jedno u sebe v garáži, mohli bychom se domluvit. Akorát napiš, odkud jsi. Čus-bus, Felicius

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A koľko to asi stojí? Ja chcem to auto dať do poriadku a predať. Keďže je to starý ročník a negarážované, plánujem ho po oprave predať tak max za 400€ Okrem riadenia je síce technicky v dobrom stave no okolo blatníkov chytá trochu hrdzu a aj interiér je už dosť opotrebovaný. Preto akákoľvek investícia blížiaca sa k 50€ alebo nedajbože prevyšujúca je pre mňa nerentabilná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...