Přejít na obsah

Uprava vozu pro rucni rizeni


JanSuperb

Doporučené příspěvky

Lidicky ma nekdo z vas znameho nebo o nekom vi kdo ma skodu SuperB prvni generaci tiptronic upravenou pro rucni rizeni clovekm nemajici pohyblive dolni koncetiny?

zajima me jakym stylem je tato uprava provedena kde je uchycena paka pro brzdu a plyn a jak to celkove vypada kdyby mel nekdo foto byl bych rad :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ten vozik kdyz je sam si prehodi pres sebe a da si jej na spolujezdcovo sedadlo neni to nic sloziteho a jeste jsou auta kterim vyjede sedadlo ven a zadni dvere jsou upravene jako soupacky takze se neotviraj klasicky ale jen posunou dozadu. je mnoho variant bratr je sobestacny a zadnou upravu nema a dava si vozik vedle sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tuto variantu co rikate ze je plyn na volantu jsme meli na favorite kde to bylo skvele vymysleno :D plyn byl pres krouzek tazen az k plynovemu pedalu brzda byla na boku na sloupku rizeni v pravo a mela na sobe aretaci aby se mohl v kopci rozjet a spojka byla resena tak ze ze sani byla vyvedena hadicka do tahaciho valce a z valce vedlo lanko ktere ovladalo spojku ( cim vice pridal tim rychleji se spojka pustila) mohl i hrabat :D a na radici pace byl dany krouzek se stikacema takze kdyz se te radici paky chytl a zacal ji mirne tlacit na nekterou ze stran doslo k sepnuti a to poslalo povel do civky a ta sepla valec a tim se spojka sepnula a on mohl preradit a jakmile pridal trosku plyn okamzite se pustila a rozjel se. kdyz to auto mel ridit normalni clovek tak  se na boku jak se ovladali svetla zmacklo tlacitko to vyplo spojkovej valeca mohlo se jet normalne. byl to zajimavej stroj skoda ze uz je nekde na vrakaci rozpalenej :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...