Přejít na obsah

Maxidot - problémy se zobrazením


Filip XX

Doporučené příspěvky

Ahoj , jsem čerstvý majitel Superbu 02/2004 motor 2.5 TDI V6 120kw . Auto jsem koupil s tím že maxidot občas funguje a brzo se ukázalo ,že už ho musím hodně přemlouvat a spíš doufat abych něco viděl. Při startu z 90 % není "rozlitý" a ukazuje buď celý nebo dolní 2/3 jsou vidět což je při nástupu auto s otevřenýma dveřma při startu většinou stíhám jen připněte bezpečnostní pásy a pak se rozleje . O víkendu jsem měl budíky venku ale bylo to na rychlo kamarád co mi je vyndaval musel pryč tak jsem jen očistil display a teď teče "trochu jináč než tekl" ale častějc se při jízdě vrací je to opravdu nahodilé dnes při zaparkování svítil asi 2 minuty a hrál jsem si se spotřebou atd , jindy se nerozběhne celou dobu... Neměl by někdo radu jestli je to ve stuďáku někde nebo jestli je to šáblá logika ? protože rozbitej jako takovej není asi prože že by chvíly šlapal jak švícary a pak nic? :D nevím napište prosím. Jo a kdyby náhodou někdo našel kde se dají pro tuto motorizaci obědnat a cenu byly by jste zlatí díky moc Filip

Editováno: , autor: Filip XX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahoj,

parkuju supa (2.8 V6) v garazi vetsinou, takze mu nebyva zima :) ale jel jsem ted na par dni na chalupu, kde musel stat sice ve dvore, ale vlastne venku takze dost "prochadl" ... tim chladem se vybila baterka (cca 5 dni venku bez jezdeni - ja pitomec jeste poustel radio jen na dvur) a potom co jsem dobil baterku, mi porad strasne moc sviti maxik ..vse sviti stejnou svetelnosti (normalne maji sviti jen cisla/slova/pismena ... ale ted mi sviti cely "obdelnik" -> maxik .. . ty cisla v nem jsou temer necitelna).. nikdy jsem zadny podobny problem nemel...

 

necham ho ted zase par dni v garazi postat, kde mu bude tepleji i se ted oteplilo celkove .. tak uvidim jestli se to nevrati zase zpatky, az poradne pookreje... 

 

pisu sem, jestli jste se s tim nesetkali nekdo nebo nemate nejake zkusenosti.. maxik furt funguje, kdyz se na nej hodne zamerim a prepinam jednotlive udaje (dojezd, km, atd) tak vse je v poradku, cinka mi pas na zacatku, vsechno slape... jen to nejde precist :D

 

diky za kazdou pripominku, radu, ...

Editováno: , autor: mr.p
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

1. Zapovídají to pravidla, konkrétně bod č.5. A toto pravidlo je většinou tvrdě vymáháno na většině internetových for.

2. Znepřehledňuje to témata - vem si, jak by to tady vypadalo, když by to dělal každý. To je hlavní důvod, proč je to zapovězeno. V některých starých tématech to lze ještě najít. "Skvělé" jsou tam multicitace, kde se citují příspěvky s již několika předešlými citacemi - jako třeba tady.

3. Je to naprosto nelogické citovat text, který bezprostředně předchází. Když vedeš dialog v běžném hovoru, tak při odpovědích také opakuješ slova a celé věty tvého protějšku?

4. Není to moje záliba tě (či kohokoli jiného) tady nahánět. Základní pravidla se ovšem dodržovat musí a hlídají to všichni činní moderátoři.

5. Vážím si práce, kterou tady odvádíš pro jiné kolegy motoristy, ale ani to nikoho neopravňuje nedodržovat řád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak to je to proč jsem ti psal,zda mas diag.,řešil jsem to minulej tejden,asi skoro vyřešeno, ale ne úplně,musím až v Praze, ten servis tady má dost narvano,zejtra až se srazime povypravim. Je to nejpravděpodobněji čidlem náklonu co je pod zadní sedačkou uprostřed, a nebo dráty za ridicovou sedačkou,neteklo ti tam náhodou? Psala to i diag u toho servisu tady u vás, když se odpojí to čidlo tak se tacho vypne úplně,přestane to takhle plavat a musí se to po opětovném připojení nastavit nějak přes vag,a to už si právě necham udělat až doma. Jelikož když by byla špatná ta krabička pod sedačkou,tak si ji radsi objednán sám,vyjde to zřejmě levnejc u známého a hlavně postupně mi začalo dost nepříjemné blbnout ESP,což bylo nejspíš taky tím čidlem náklonu,auto nevědělo co se sním děje a usoudilo že jdu asi do smyku,tak mi pribrzdilo kolo a malém mě poslalo do pangejtu a km mi to počítá tak všelijak.

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde bych kecal,ten mi to vyhodilo taky,ale mas tam neverohodny signál,tak skus procistit. Ten mechanik tu říkal,že to čidlo rychlosti to u mě nejspíš vypisovalo kvůli špatnému číslu pod tou sedačkou,ale to mi vag vypsal taky,takže u tebe nejspíš to čidlo rychlosti. Ideálně zkus vyměnit za to od souseda,pokud to poslape,víš co koupit.

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...