Přejít na obsah

Klimatizace - šustění média při zapnuté AC


Lancelot

Doporučené příspěvky

chtěl jsem tím říct, že to je celé nějaké divné. Pokud to chladilo, tak určitě nedoplňovali 500g a tím pádem i ve všem ostatním mohli kecat. Případně jste se nějak nepochopili.

Pokud tam skutečně dali barvivo, tak by mělo být vidět pod UV lampou. Stačí posvítít na vedení klimy. Kdyby byl únik takto masivní, tak by byl pod lampou patrný po prvním nastartování a musel by ho vidět i poloslepý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, chcel by som sa spytat. Moj problem s klimou je, ze "sem tam ide, sem tam nejde". Problem je, ze niekedy proste klima nechladi, vonku je teplo a v vyduchov ide nechladeny vzduch, povedzme aj po 15 minutach jazdy. Potom pri dalsom nastartovani je vsetko v poriadku, klima chladi naozaj do 1-2 minut. A to iste robi aj pocas jazdy, obcas ako keby prestala na niekolko minut chladit. Na diagnotike nieje ziadna chyba. Pred tyzdnom som dal doplnit chladivo, odsatych bolo ~320g a naplnenych ~530g. VCDS ukazuje, ze kompresor tlaci ~15bar. Auto ma aktualne ~285t km... Nejake napady? Robim nieco zle?

Editováno: , autor: Martttin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ahoj, az neotvaram novu temu....

 

takze neviem ci som paranoidny, alebo robim nieco zle, alebo mam pokazenu klimu ale... mam takyto "problem". Situacia je, ze dojdem domov, klima bezi. Vypnem auto a na druhy den sadnem do "slnkom vyhriateho" auta, stiahnem okna a nastartujem. Bez toho aby som cokolvek prepol na paneli klimy, zacne sama fukat. No problem, je, ze nefuka studeny vzduch (klima nechladi), ale proste ide len vzduch z vonku (LED AC svieti). A takto to je az pokial bud neprepnem tlacitko AC alebo neprepnem tlacitko AUTO (pomaly vs rychlejsi ofuk). Potom zacne fukat studeny vzduch z klimy za par sekund. Otazka, mozu mat nejaky vplyv na funkciu klimy tie stiahnute okna/otvorene dvere? Ze to nejak vyhodnoti "nepustim klimu, ked su otvorene okna/dvere?". Lenze, to iste sa stane, aj ked okna neotvorim, len proste sadnem a nastartujem. Proste klima nechladi az pokial ju "znovu nezapnem". No a tu nastava bod paranoity, kedy neviem, ci je to nahoda, ze to zacne chladit, alebo je to nejak naozaj previazane s tymi oknami/dverami, co som pisal. Logiku by to sice malo, ale pochybujem, ze to tak naozaj je...

 

-klima je doplnena na neuchodi, lebo ked chladi tak chladi poriadne

-kompresor je povodny, cize cca 300k na tocenych

-diagnostika cez VCDS neukaze ziadnu chybu

Nejake napady, co by mohlo byt zle/pokazene?

 

dik

Editováno: , autor: Martttin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...